Gość: IWONA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.04, 23:19 CZY KTOŚ BYŁ WHOTELU SIROCCO BEACH - MAHDIA, TUNEZJA,PROSZĘ O INFORMACJE, UWAGI Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mu Re: SIROCCO BEACH IP: 217.153.24.* 13.08.04, 16:32 Witam, byłem tam 3 lata temu, całkiem sympatyczny 3 gwiazkowy hotelik, wtedy jeszcze pachniał nowością. Tylko do centrum Mahdi troszkę dłuższy spacerek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: SIROCCO BEACH IP: *.eu.org 18.08.04, 15:33 mam pytanko, czy jedzenie bylo oki? Odpowiedz Link Zgłoś
agata-jaskola Re: SIROCCO BEACH 18.08.04, 21:44 Lecisz może do Mahdii do Sirocco beach 26.08??? Albo w okolicach tego terminu? bo ja już wykupiłam wczasy i wylatuję właśnie 26.08 z Katowic. Mam nadzieje, że wszystko będzie ok!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obbi Re: SIROCCO BEACH IP: *.adm.com.pl 06.09.04, 10:57 Byłem tam w terminie od 12 do 19.08, hotel fajny, basen, plaza prawie w hotelu:) Tylko biuro wciaż ściemniało - nie jedźcie z OASIS TOURS!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zawiedzeni Re: SIROCCO BEACH IP: *.aster.pl / *.aster.pl 06.09.04, 19:37 bylam tam rok temu, to byl koszmar, wieczne zebranie o jedzenie, hotel w stanie fatalnym nie polecam i stanowczo odradzam, polozenie dobre Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nina Re: SIROCCO BEACH IP: 212.160.172.* 07.09.04, 14:55 Ja byłam obok w Mahdia el Mouradi, fakt Sirocco to podobno koszmsr.. Mieszkała zresztą tam też nasza rezydentka (na stałę) i to potwierdzała. A Polacy, którzy znaleźli się w tym hotelu byli po prostu przerażeni. Standart 3 * w Tunezji to zbyt mało, zresztą jeśli polecisz to sama się przekonasz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DOROTA Re: SIROCCO BEACH IP: *.lgroup / *.wroclaw.dialog.net.pl 10.09.04, 10:17 DLACZEGO NIE LECIEC Z TEGO BURA OASIS TOURS? Odpowiedz Link Zgłoś
ana24 Re: SIROCCO BEACH 10.09.04, 14:44 wczoraj wróciłam z Tunezji i byłąm właśnie w hotelu siroco beach.Jak dla mnie to warunki całkiem w porządku, hotel czysty, jedzenie ok, bardzo blisko plaża. Jedyne co można zarzucić, to brak animacji. Byłam tam dwa tygodnie i byłam świadkiem może trzech, czterech animacji. Ale na szczęście są hotele obok, do których można wybrać się na animacje. Wracając do hotelu to moim zdaniem jest naprawdę ok i odpowiada swoim trzem gwiazdkom. Odpowiedz Link Zgłoś