Gość: marek IP: *.chorzow-srodmiescie.sdi.tpnet.pl 05.07.01, 13:50 Wybieram się do Niemiec, chcę kupić wochenende ticket. Czy obowiązuje on tylko w soboty i niedziele, czy już może od piątku? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Adam Re: wochenende ticket w Niemczech IP: 194.221.81.* 05.07.01, 14:52 Wochenende Ticket obowiazuje tylko w sobote lub w niedziele, ale sa jeszcze bilety w poszczegolnych Landach, które dzialaja identycznie jak Wochenende Ticket (5 osób bez IR, IC, ICE) tyle tylko ze w dni robocze i od godz. 9 rano. Mozna za 40,- DM kupic Sachsen-Ticket, który obowiazuje w Sachsen, Sachsen- Anhalt i Thüringen. Aby wjechac do Bawarii trzeba kupic Bayern-Ticket i na identychnych zasadach jezdzic po calej Bawarii itd. wiecej informacji: http://www.bahn.de/pv/angebote/regional/sachsen/die_bah n_sachsen_ticket.shtml Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mateusz Re: wochenende ticket w Niemczech IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 09.07.01, 23:38 obowiazuje on od 00.00 w sobote i kosztuje 35 DM powodzenia a moze masz jakies informacje o trekkingu w Pirenejach bede wdzieczny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: wochenende ticket w Niemczech IP: 194.221.81.* 10.07.01, 10:58 Gość portalu: mateusz napisał(a): > obowiazuje on od 00.00 w sobote i kosztuje 35 DM powodzenia niestety od jakiegos czasu kosztuje 40,- DM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dosiab Re: wochenende ticket w Niemczech IP: 158.75.29.* 23.08.01, 19:00 czy znasz jakieś szczegóły o korzystaniu z biletów weekendowych w Niemczech? Interesuje mnie wszystko od momentu zakupu? czy Ty juz tak podróżowałeś i np. ze Zgorzelca? Mnie interesuje kierunek południowa Francja? Dokąd musze kupic bilet w Niemczech/ czy tylko jeden? jak długo moge jechac z Gorlitz pod niemiecko-francuska granice? Jesli cos bys wiedział na te tematy, to prosze napisz. Byc moze jestesmy krajanami. Dorota z Torunia dosiab@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś