19.11.15, 00:15
witam , jestem totalnym laikiem a udało mi się dla 2 osób wygrać wycieczkę na Malediwy nie znam szczegółów poza tym ze jest 9 dni 3 w podroży 7 dni na miejscu i wartość ok 23 tys . Proszę podpowiedzcie jak się przygotować do podroży? o czym pamiętać, na co zwracać uwagę ( do tej pory raz leciałam samolotem w Polsce)) i ze wybór jakoś padnie miedzy styczniem a kwietniem ale szczegóły będą dopracowywane
Obserwuj wątek
    • Gość: bepi Re: Malediwy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.15, 11:36
      Hej , zależy jakie Malediwy wygrałaś... jeżeli to jest to lux-resorcik w opcji all inclusiv to zbyt wiele nie musisz zabierać ze sobą ..wystarczy kilka par bikini, japonki, pareo, kapelusz ..i mocne filtry , jakie przewiewne sukienki na kolacje . Byłam w maju na Malediwach (Kuredu Resort) praktycznie cały pobyt spędziłam w bikini i na bosaka bo nikt na wyspie nie chodził w butach , bo nawet chodników nie było tylko wszędzie mięciutki piaseczek , nawet w restauracjach i barach. Parę dolców na napiwki zabrałam i tyle... bo wszystko co mi było potrezbne do udanych wakacji i szczęścia miałam pod nosem w opcji all-) Jeżeli jedziesz do tego raju w opcji HB to musisz się przygotować na spore wydatki , bo drinki i napoje są bardzo drogie na tych wyspach resortowych . I jak ktoś nie lubi sobie odmawiać ..to można wydać naprawdę niezłą sumkę...nie mając all..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka