olioli1 29.09.04, 10:31 Czesc Mam pytanko, czy warto jechac w grudniu do Peru, chodzi mi o to czy pogoda nie popsuje mi podrozy. Jesli nie, kiedy w takim razie najlepiej sie wybrac, kiedy bedzie najblizszy sprzyjajacy czas? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Tomek Re: PERU-pogoda w grudniu IP: *.ericsson.net 29.09.04, 13:23 Czesc bylem na przelomie pazdziernik / listopad. Poczawszy od Limy, Nazca, przez Arequipe, Titicacca, La Paz, Uyuni (Boliwia), Cuzco i pogoda byla super. Caly czas slonce, tylko troche deszczu w Coroico w Boliwii, ale to prawie w dzungli. Jak jedziesz podobnie to nie masz sie czego obawiac. Co do grudnia to nie bylem wtedy ale nie podejrzewam gwaltowniejszych zmian w porownaniu z listopadem. mozesz zobaczyc jeszcze www.lonelyplanet.com/destinations/south_america/peru/facts.htm#togo Pzdr Tomek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olioli1 Re: PERU-pogoda w grudniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.04, 09:56 Wlasciwie najlepiej bylby jechac teraz i tak mielismy zrobic, ale czasem tak jest, ze nie wychodzi. Chcielibysmy pojechac jak najszybciej tylko mozna (powiedzmy liczac od grudnia) moze ktos jeszcze ma jakies propozycje, grudzien jest mokrym miesiacem:) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
sylvia6 Re: PERU-pogoda w grudniu 12.10.04, 21:59 ja bylam w peru od 10tego grudnia 2002 i bylo bardzo przyjemnie - na Inca Trail nie bylo w ogole turystow (w sezonie podobno wyglada to jak procesja; jedna osoba za druga) - w dzungli/puszczy (???) mieszkalismy kilka dni i troche lalo, ale mialo to swoj urok udanje podrozy! Odpowiedz Link Zgłoś