Dodaj do ulubionych

HISZPANIA-potrzebuje noclegu

IP: 217.153.60.* 16.05.02, 09:42
w tym roku planujemy wraz ze znajomymi odwiedzić Hiszpanie. Transport własny.
Bedzie to wycieczka krajoznawczo-wypoczynkowa. Jako że nie znam w ogóle
Hiszpani doradźcie co warto zwiedzić, jak szukać i zarezerwować noclegi

W zamian służę informacją nt Tajlandii
Obserwuj wątek
    • Gość: Seb&Arla Re: HISZPANIA-potrzebuje noclegu IP: *.gtech.com / 156.24.228.* 26.05.02, 16:28
      Hiszpania to duzy kraj, nie jestesmy w stanie poinformowac Cie o wszystkich
      miejscach jednakowo dobrze. Mieszkamy w Barcelonie (Katalonia, blikso costa
      brava i pirenejow), miejsce chyba jedno z najlepszych do wypadow i zwiedzania w
      Hiszpanii. Sadze, ze mozemy Ci pomoc w znalazieniu noclegow w tym regionie.
      Jezeli chcesz sie dowiedziec czegos wiecej, podac nam szczegoly lub po porostu
      sie o cos zapytac, wyslij maila na adres redakcja@zwiedzaj.com. Juz 1-go
      czerwca startujemy nasz portal informacyjny (dla turystow) o Barcelonie, wtedy
      bedziecie mogli wyczytac wiecej. Chcemy sluzyc przede wszystkim rzetelna
      informacja, zatem piszcie a my odpowiemy na wasze pytania i byc moze pomozemy w
      wyszukiwaniu miejsc w dobrych cenach.
      Pozdrawiam
      • Gość: bicker Re: HISZPANIA-potrzebuje noclegu IP: 217.153.60.* 05.06.02, 15:55
        próbowałem się skontaktować na ten adres - nic nie wyszło - czy wy dzialacie??
        • Gość: Ola Re: HISZPANIA-potrzebuje noclegu IP: *.corp.redshift.com 07.06.02, 07:22
          Nie dziala. Tez jestem zainteresowana noclegami w Katalonii, w Barcelonie i na
          pld. Hiszpanii. Pozdrawiam
          • Gość: SeB&Arla Informujemy ze juz dzialamy - www.zwiedzaj.com IP: *.gtech.com / 156.24.228.* 11.06.02, 17:20
            Mielismy drobny poslizg, juz dzialamy pod adresem www.zwiedzaj.com/
            Jezeli macie pytania co do noclegu piszcie redakcja@zwiedzaj.com i upewnijcie
            sie ze podaliscie dobry adres zwrotny.
            Pozdrawiamy i zapraszamy
    • Gość: Robeen Re: HISZPANIA-potrzebuje noclegu IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.06.02, 22:39
      Właśnie wróciłem z Hiszpanii. Jeśli będziesz miał możliwość to odzwiedz
      Grenade, Cordobe i Seville. Naprawde warto tam pojechać, choc jak będziesz w
      mieszkał w Barcelonie to jest to kawełek drogi do tych miast. Jeśli chodzi zaś
      o nocleg to ja często szukałem hosteli które mozna znaleśc już za 7€.

jak masz jakieś dodatkowe pytania to pisz. kpjunak@poczta.onet.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka