Dodaj do ulubionych

Tajlandia ko tarutao

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.05, 13:02
witam...byl ktos na wyspie ko tarutao lub na innych w jej poblizu?? prosze o
opinie i rady??? czy warto??
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: kolo Re: Tajlandia ko tarutao IP: *.kpwig.gov.pl 22.02.05, 13:07
      Ja byłem na jednej z wysp - jezeli ktos mowi ze Phi-phi to byl raj to chyba nie
      widzial raju. Polecam! Jest tam naprawde pieknie i prawdziwie dziewiczo -
      ludzie sa mili i spokoji jedzonko przepyszne i tanio.
      Jezeli chcesz jakies infor daj znac Pablo011@wp.pl
      • Gość: gruby Re: Tajlandia ko tarutao IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.05, 12:46
        bylem na nurkowaniu, miejsce rewela po za cywilizacja i betonowymi resortami
        raj na ziemi. Zapraszam do zobaczenia zdjec i opisu www.angorka.republika.pl a
        po informacje na prv angorka@op.pl teraz mozna sie tam dostac jeszcze taniej -
        jak u nas konkurencja tanich linii
        pozdrawiam
        gruby
        • Gość: yendras Re: Tajlandia ko tarutao IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.05, 13:02
          Hej, Kolo i Gruby, a na której wyspie byliście ?
          Gdzie spaliście i za ile ?
          Można snorklować z brzegu czytrzeba wypływać łodzią ?
          Z góry dzięki za info / pozdro :)
          • Gość: gruby Re: Tajlandia ko tarutao IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.05, 13:11
            baza noclegowa jest na Ko Lipe i slaba przy siedzibie parku Ko Tarutao
            reszta wysp chyba 52 nie zamieszkane chyba lub male osiedla tubylcow
            rafa z plazy
            pozd
            gruby
            www.angorka.republika.pl

• Gość: Gruby Re: Tajlandia ko tarutao IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.05, 17:29
              sorry
              mail to angorka@poczta.onet.pl
              gruby
          • Gość: lolo07 Re: Tajlandia ko tarutao IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.05, 13:23
            yendras - a co wybierasz sie?? ja lece 13.04 z zona...moze wybierzemy sie
            razem??
            • Gość: yendras Re: Tajlandia ko tarutao IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.05, 16:34
              @Gruby
              Dzięki za info - stronkę już obejrzałem. Czym robisz zdjęcia pod wodą ?

@lolo07
              nie da rady - byłem na przełomie XII/I, ale niestety (tsunami) na wybrzeżu
              zatoki tajlandzkiej. ale pewnie tam wrócę za rok - dwa.
              • Gość: gruby Re: Tajlandia ko tarutao IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.05, 16:46
                teraz olympus 5050
                tsunami nie dotknelo w ogole ko tarutao
                o wszystkim mozna sie dowiedziec ze strony
                www.poohlipe.com/ - knajpa kubusia puchatka
                www.starfishscuba.com/ - baza nurkowa
                gruby

• Gość: moniq Gdzie ko tarutao? IP: *.nyc.rr.com 26.02.05, 23:14
      W sklad jakiej wiekszej wyspy wchidzi Ko Tarutao? Nie moge znalezc na sawadee.
      Gdzie jej wogole szukac?
      • Gość: migueluski kontakt IP: 61.7.132.* 27.02.05, 04:20
        czesc lolo
        jestem rzut kamieniem od wyspy w satun ( satul) i pewnie tu troche posiedze a
        wiec jak bedzieszw poblizu to daj znac
        pzdr
        m
        • Gość: lolo07 Re: kontakt IP: *.icpnet.pl / 62.21.96.* 27.02.05, 13:01
          czesc migueluski...
          do Tajlandii lece 13.IV i wracam 3.V...pierwsze pare dni mam zamiar spedzic w
          BKK, Chiang Mai i Phuket...a ostatnie 7-9 dni na ko tarutao i ko lipe... duzo o
          tobie slyszalem a tym forum i powiem Ci stary, ze mi pare razy
          zaimponowales...z przyjemnoscia bym sie z toba spotkal!!!bede tylko z zona wiec
          jestesmy otwarci na towazystwo...z tego co wiem to dobrze znasz
          Tajlandie...wiec moze masz dla mnie jakies inne niz Chiang Mai i Phuket
          propozycje??...czekam na wiadomosc i pozdrawiam
        • Gość: eho Gdzie...???? IP: *.nyc.rr.com 28.02.05, 03:00
          Da ktos w koncu znac gdzie jest ta wyspa? Wiem ze dociera sie tam z Pak Bary,
          ale gdzie to jest dokladnie? Gdzies kolo Koh Samui moze?
          • Gość: przejrzysty Re: Gdzie...???? IP: *.144.143.6.revip.asianet.co.th 28.02.05, 08:03
            tu znajdziesz mapkę: www.thailandmaps.net/satun/satun_map.html
            To jakieś 350km na południe od Phuketu.
    • Gość: eho tylko romek sie postaral ! IP: *.nyc.rr.com 01.03.05, 03:12
      Dzieki Stary! Ja rowniez znalazlem dzis bo nie liczylem ze ktos odpisze. Ale
      dzieki wielkie! Ktos wie moze wobec tego jaka jest siec komunikacyjna w tamtym
      kierunku? Chcialbym tam zawitac np. po Phi Phi
      Pozdrawiam
      • Gość: migueluski do LOlo IP: 5.5R* / 203.147.0.* 01.03.05, 04:23
        czesc lolo
        jak juz bedziesz wyjezdzal to daj znac to mozemy sie spotkac.
        co do porad gdzier jechac, to zalezy od ciebie , niektorzy sa zachwyceni phi
        phi , phuket itp, ale ja za takimi miejscami nie przepadam.

okolice turatao, konkretnie prowincja satun sa bardzo ladne i malo kto tu
        zaglada, ale jak szukasz czegos wiecej niz gor, plam itp. to tu nie
        znajdziesz,wieczorami nudno jak cholera, sami muzulmanie pijacy herbate
        moze powinienes zajrzec na koha chang, ( szukaj tego kolo kambodzy) al ejak
        jedziesz z zona to diabli wiedza co moze jej sie podobac
        sumujac daj zanc tu zprzed wyjzdem moze sie spotkamy i cos sie wymysli
        pzdr
        m
        • Gość: lolo07 Re: do LOlo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.05, 08:12
          migueluski-witam ponownie...
          wczoraj kupilem bilety i bede w Tajlandii od 13.IV do 4.V wiec odezwe sie do
          Ciebie okolo 10.IV...najlepiej by bylo jak bys podal mi jakis inny, szybszy
          kontakt do siebie...pozdrawiam

EHO - a ty kiedy jedziesz??
      • Gość: lolo07 Re: tylko romek sie postaral ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.05, 08:50
        czesc eho,
        planuje podroz z kwietniu i rowniez na poczatku chcialbym phi phi a pozniej ko
        tarutao i ko lipe...z tego co sie zdazylem zorietowac to najprosciej z phi
        doplynac do Krabi - z Krabi taxi do Pak Bara (czy jakos tak... to taki maly
        port rybacki) taxi kosztuje ok 1200 BHT za kurs a z tego port to juz podobno
        nie ma problemu bo od 8 rano do 16 kursuja lodzie za 400 -900 BHT od osoby(
        zalezy od lodzi)...Kiedy sie wybierasz??
        pozdrawiam...
        • Gość: eho Re: tylko romek sie postaral ! IP: *.nyc.rr.com 02.03.05, 00:34
          Hej Lolo

Stary, z najwieksza checia dolaczylbym sie do eskapady, ale teraz jest to z
          wielu wzgledow niemozliwe, jako ze wyjechalem na pewien czas poza Polske. Jade
          tam na bank (oby nie zapeszyc!) ale nieco pozniej.
          Tak czy owak, kibicuje Wam ostro i licze na jakas relacyjke w trakcie lub po.
          Pisz na yankes007@interia.pl, bedzie latwiej
          Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka