besir1 23.04.05, 10:08 Bangkok - 11- 13 Maja i dalej Angkor, Rangoon i moze Luang Prabang......bedzie ktos w tym czasie w tamtych okolicach? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
besir1 Re: Bangkok - 11- 13 Maja 01.05.05, 04:47 czy naprawde nikt zupelnie sie w tym czasie w tamte rejony nie wybiera? Proponuje wspolne , zimne piwo w jednym z tych miejsc :))) ...acha - jestem "plecakowcem " a nie plazowym leniwcem Odpowiedz Link Zgłoś
borasca0107 Re: Bangkok - 11- 13 Maja 02.05.05, 05:51 besir1 napisał: > acha - > jestem "plecakowcem " a nie plazowym leniwcem :)))))) w takim razie ja z Toba z checia chlodne piwko wypije :) Szkoda tylko, ze bede wtedy w innym zakatku .. grrrr ale az mi sie wierzyc nie chce, ze nikt z forumowiczow w Bangkoku w tym samym czasie nie bedzie??? eeh... ta niesmialosc:))) Pozdrowionka. Odpowiedz Link Zgłoś
besir1 Re: Bangkok - 11- 13 Maja 02.05.05, 09:56 no wiesz Borasca...moze bedzie na przyklad taki Bonzo, no ale po co on mialby sobie glowe mna zawracac? ....do otwierania przed soba drzwi znajdzie kogos tanszego :))) Ty gdzie bedziesz w tym czasie? Pamietam , ze wybierasz sie w ten region , tyle ze nie pamietam kiedy. Ja w tym roku pojade tam minimum raz jeszcze,prawdopodobnie we Wrzesniu. Odpowiedz Link Zgłoś
borasca0107 Re: Bangkok - 11- 13 Maja 02.05.05, 19:06 besir1 napisał: > no wiesz Borasca...moze bedzie na przyklad taki Bonzo, no ale po co on mialby > sobie glowe mna zawracac? ....do otwierania przed soba drzwi znajdzie kogos > tanszego :))) :)))))) no wiesz - Bonzo moze byc calkiem ciekawym okazem - sprawdzilbys przy okazji jego portfel i takie tam :)))))) > Ty gdzie bedziesz w tym czasie? 13-go maja (PIATEK!!! - nie jestem przesadna, ALE!!:) wyruszam do Bolivii, Peru i Ekwadoru... a miala byc wlasnie trasa, ktora Ty bedziesz przebywac w tym czasie, ale ale ale... ciagle cos staje na drodze:( > Pamietam , ze wybierasz sie w ten region , tyle ze nie pamietam kiedy. eehh.. ja juz mialam tam byc w ostatnie swieta BN, a w sumie przez przypadek wyladowalam gdzie indziej... wiec caly plan przesunal sie do nastepnego Bozego Narodzenia:) > Ja w tym roku pojade tam minimum raz jeszcze,prawdopodobnie we Wrzesniu. pewny jestes, ze to bedzie wrzesien, a nie koniec grudnia????? :)))))))) Zycze Ci milej podrozy!!! Pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
besir1 Re: Bangkok - 11- 13 Maja 02.05.05, 19:43 wow!!!Peru,Bolivia , Equador!!! promocja jakas byla na bilety tam, czy cos? :))) bORASCA - CZYTALAS O TYM NAJWYZEJ NA SWIECIE POLOZONYM OSRODKU NARCIARSKIM W BOLIWII? (sorry za caps)Jest otwarty tylko latem, ale nawet teraz bedziesz mogla w poblize dojechac autobusem , a stamtad masz chyba najbardziej karkolomny zjazd rowerowy na swiecie....jedziesz z rowerem rzecz jasna? :))) W tych okolicach bede chyba pod koniec roku...czujesz ta zmiane warty? :))) Ty do Thai , a ja tam :))).a tak poza tym widze , ze nikt sie nie odzywao do BKK w Maju....moze powinienem napisac , ze oprocz piwa postawie rowniez kolacje? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
borasca0107 Re: Bangkok - 11- 13 Maja 04.05.05, 05:23 besir1 napisał: > wow!!!Peru,Bolivia , Equador!!! promocja jakas byla na bilety tam, czy > cos? :))) tak dlugo miauczalam przy kasie, az na odczepnego przyzwolili poleciec za pol ceny :))) > bORASCA - CZYTALAS O TYM NAJWYZEJ NA SWIECIE POLOZONYM OSRODKU > NARCIARSKIM W BOLIWII? (sorry za caps)Jest otwarty tylko latem, ale nawet > teraz bedziesz mogla w poblize dojechac autobusem , czytalam czytalam:) - jest na mojej liscie ... tylko nie mam pojecia jak dlugo zajmie nam dojazd i powrot z Uyuni, wiec plan ogolnie palcem na wodzie pisany narazie:( > a stamtad masz chyba > najbardziej karkolomny zjazd rowerowy na swiecie.... no prosze... juz chce sie mnie pozbyc z forum na wieki.. hmmm:))) > jedziesz z rowerem rzecz jasna? :))) nope - nie tym razem :( > W tych okolicach bede chyba pod koniec roku...czujesz ta zmiane warty? :))) w koncu porzadek jakis musi byc:)))))) i milej podrozy Ci zycze! Odpowiedz Link Zgłoś
borasca0107 Re: Bangkok - 11- 13 Maja 09.05.05, 05:23 Hej Besir! Spakowany i gotowy juz do wyjazdu? :))) Pozdrowionka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: geola Re: Bangkok - 11- 13 Maja IP: *.geocarbon.pl / *.crowley.pl 09.05.05, 07:53 Super, oba rejony są dla mnie marzeniem ale Kambodża jest bliższa realizacji. Proszę napisz tylko w jakiej cenie można spodziewać sie przelotu. Pozdrawiam, udanych wakacji. Ola Odpowiedz Link Zgłoś
besir1 Re: Bangkok - 11- 13 Maja 10.05.05, 15:12 Olu ...obawiam sie , ze zupelnie nie bedziue Cie interesowalo , jaki jest koszt przelotu, gdyz ja tam lece z jakby dalekiego poludnia :))), a nie z Polski. Natomiast jak widzialem , z Polski bilety oscyluja pomiedzy 2000, a 2600zl w zaleznosci od sezonu. Odpowiedz Link Zgłoś
besir1 Re: Bangkok - 11- 13 Maja 10.05.05, 15:13 no coz to sie dzieje? naprawde nikogo jutro tam nie bedzie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: migueluski Re: Bangkok - 11- 13 Maja IP: 202.129.17.* 11.05.05, 08:47 jak chcesz z kims pogadac po polsku to podam ci numer do pewniego polaka co mieszka w BKK, ( chyba sie za to na mnie nie obrazi ) 01 6325372 pzdr m Odpowiedz Link Zgłoś