Gość: Pawełek IP: *.telefony.com.pl 06.07.02, 21:49 Słyszałem wiele dobrego o tym biurze, ale chciałbym usłyszeć kilka uwag od osób, które już korzystały z usług tego biura Z góry dziękuję. Pavlo ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Cler Re: Itaka-co sądzicie o tym biurze. Proooooooszę, dora IP: 10.120.22.* 08.07.02, 11:18 Z ITAKĄ jeżdżę na wakacje od 1996 roku. I z żadnym innym biurem podróży nie pojechałabym. Oferta świetna ( programy imprez objazdowych ułożone z głową ), ceny nie są wygórowane, piloci b. dobrze przygotowani , autokary i kierowcy super . Z całego serca polecam!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Just Re: Itaka-co sądzicie o tym biurze. Proooooooszę, dora IP: *.ksk.com.pl 08.07.02, 15:26 Biuro Ok. Byłam na Krecie. Wszystko to co zaoferowali - było. Trochę drogie wycieczki fakultatywne - polecam poszukanie na własną ręke. Jedż i baw się dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pietrek Re: Itaka-co sądzicie o tym biurze. Proooooooszę, IP: *.pila.sdi.tpnet.pl 10.07.02, 15:33 Korzystałem z usług ITAKI i byłem zadowolony z serwisu jski to biuro świadczy, byłem na Krecie . Dobre biuro ,dobre iuro sprawna organizacja imprezy, ogólana ocena 5 , nastepnym razem też chyba pojade z itaka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j ITAKA - NIE ! IP: *.pl 10.07.02, 23:26 Ale zgodny chór pozytywnych opinii o Itace!!! Ciekawe, że istotnie różnych od dyskusji we wczesniejszych wątkach. Pawełkowi radzę sprawdzić w archiwum jesli chce uniknąć niemiłych niespodzianek. W zeszłym roku byłem z Itaką w Egipcie i to wystarczy aby nigdy więcej nie korzystać z oferty tego biura. Pozostali uczestnicy wycieczki mieli dokładnie takie same odczucia: Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza_b Re: ITAKA - TAK ! IP: *.impaq.com.pl 11.07.02, 15:52 Ja polecam. W zeszłym roku byłam z nimi na Krecie. Wszystko było dopięte na ostatni guzik. A co do wycieczek - to myślę, że zawsze najlepiej jest organizować je samodzielnie - taniej, wygodniej i ma się więcej swobody. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cler Re: ITAKA - TAK ! IP: 10.120.22.* 12.07.02, 09:44 Wycieczki z ITAKĄ są naprawdę wspaniałe ! Byłam z nimi we Francji, Holandii, Norwegii, Szwecji, Finlandii, W. Brytanii, Szwajcarii. Naprawdę świetnie przygotowane imprezy ! POLECAM ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariusz Re: ITAKA - TAK ! IP: 195.205.44.* 12.07.02, 10:56 mozesz cos wiecej powiedziec o wycieczce z itaka do szwajcari? czy warto jechac patrzac na ich program Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cler Re: ITAKA - TAK ! IP: 10.120.22.* 12.07.02, 13:36 Wycieczka 8-dniowa jest super ! Byłam trochę po niej zmęczona, ale warto było . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: ITAKA - NIE ! IP: *.centertel.pl 12.07.02, 12:13 A ja tez nie polecam. Byłam z nimi w Turcji i kilka razy tak podnieśli nam cisnienie, że juz nigdy więcej z nimi. Kroplą przeważająca było rozpatrzenie reklamacji po dwóch miesiacach (wg warunkow powinni po jednym) i oczywiście wyparcie się wszystkich zarzutów, chociaż wcześniej ich rezydentka wszystko potwierdziła własnym podpisem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: I Re: ITAKA - NIE ! IP: *.stacje.agora.pl 24.07.02, 16:22 Jak zwykle opinie są różne. Ja bylam z Itaka w Turcji i iceniam ich na 4+. W kazdym razie to nie byl wyczerpujacy psychicznie urlop, jak pisza tu niektorzy. Odpowiedz Link Zgłoś