Gość: Fon IP: *.datastar.pl 08.07.02, 12:46 Czy ktoś byl z Big Blue na Krecie - w hotelu STORK kolo Hreaklionu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kikina Re: Kreta Bib Blue- Hotel Stork IP: *.pde.philips.com 08.07.02, 14:08 Byłam kiedyś w Storku, choć z innym biurem. Hotel jest z takich tańszych, bez klimy. Komary strasznie gryzły. Do morza jakieś 10-15 min piechotą, do centrum Ammudary 5-10 min. Jest trochę na uboczu, więc nie słychać hałasu. Nie ma basenu. W sumie źle nie wspominam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re: Kreta Bib Blue- Hotel Stork IP: *.bremultibank.com.pl 01.08.02, 10:05 oj, koleżance chyba się coś pomyliło- byłam tam w 2001 r. we wrezśniu i we wszystkich pokojach jest klima i to ustawiana samodzielnie- tzn. włączasz i wyłączasz jak Ci pasuje, a nie jak zadecydują w recepcji. Hotel Stork rzeczywiście należy do tych 'tańszych' ale dla mnie nie oznacza to gorszych, Do plaży jest kawałek do przejścia, ok. 7 min., do centrum też bardzo blisko, a to że nie stoi on przy głownej drodze ja uważam za zaletę- przynajmniej jest cicho, przy hotelu jest basen- raczej niewielki, hotel jest dość czysty, sniadania mogłyby byc lepsze- przez dwa tygodnie bułki, feta, ser żółty i jakaś mortadela na zmianę, mało warzyw. Ogólnie byliśmy zadowoleni- mieliśmy to za co zapłaciliśmy. Jak nie oczekujesz luksusów, i nie będziesz siedziała dwa tygodnie na miejscu to poolecam. Odpowiedz Link Zgłoś
frugo3 Re: Kreta Bib Blue- Hotel Stork 22.08.02, 00:15 Jak ktos chce jechac z BIG BLUE do Ammudary to niech mi da znać , wyjasnie jaka to pułapka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Kreta Bib Blue- Hotel Stork IP: *.klodzko.sdi.tpnet.pl 26.08.02, 11:59 Jaka? Odpowiedz Link Zgłoś
holendera Re: Kreta Bib Blue- Hotel Stork 14.09.02, 22:46 prosze daj znac jaka to pulapka. wybieram sie z big blue do egiptu i nie chcialabym spaprac sobie urlopu przez kiepskie biuro Odpowiedz Link Zgłoś