Dodaj do ulubionych

Kreta Bib Blue- Hotel Stork

IP: *.datastar.pl 08.07.02, 12:46
Czy ktoś byl z Big Blue na Krecie - w hotelu STORK kolo Hreaklionu
Obserwuj wątek
    • Gość: kikina Re: Kreta Bib Blue- Hotel Stork IP: *.pde.philips.com 08.07.02, 14:08
      Byłam kiedyś w Storku, choć z innym biurem. Hotel jest z takich tańszych, bez
      klimy. Komary strasznie gryzły. Do morza jakieś 10-15 min piechotą, do centrum
      Ammudary 5-10 min. Jest trochę na uboczu, więc nie słychać hałasu. Nie ma
      basenu. W sumie źle nie wspominam.
    • Gość: mika Re: Kreta Bib Blue- Hotel Stork IP: *.bremultibank.com.pl 01.08.02, 10:05
      oj, koleżance chyba się coś pomyliło- byłam tam w 2001 r. we wrezśniu i we
      wszystkich pokojach jest klima i to ustawiana samodzielnie- tzn. włączasz i
      wyłączasz jak Ci pasuje, a nie jak zadecydują w recepcji.
      Hotel Stork rzeczywiście należy do tych 'tańszych' ale dla mnie nie oznacza to
      gorszych, Do plaży jest kawałek do przejścia, ok. 7 min., do centrum też bardzo
      blisko, a to że nie stoi on przy głownej drodze ja uważam za zaletę-
      przynajmniej jest cicho, przy hotelu jest basen- raczej niewielki, hotel jest
      dość czysty, sniadania mogłyby byc lepsze- przez dwa tygodnie bułki, feta, ser
      żółty i jakaś mortadela na zmianę, mało warzyw. Ogólnie byliśmy zadowoleni-
      mieliśmy to za co zapłaciliśmy.
      Jak nie oczekujesz luksusów, i nie będziesz siedziała dwa tygodnie na miejscu
      to poolecam.
    • frugo3 Re: Kreta Bib Blue- Hotel Stork 22.08.02, 00:15
      Jak ktos chce jechac z BIG BLUE do Ammudary to niech mi da znać , wyjasnie jaka
      to pułapka!
      • Gość: Monika Re: Kreta Bib Blue- Hotel Stork IP: *.klodzko.sdi.tpnet.pl 26.08.02, 11:59
        Jaka?
      • holendera Re: Kreta Bib Blue- Hotel Stork 14.09.02, 22:46
        prosze daj znac jaka to pulapka. wybieram sie z big blue do egiptu i nie
        chcialabym spaprac sobie urlopu przez kiepskie biuro
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka