Dodaj do ulubionych

Kolej transsyberyjska..Mongolia, Chiny

IP: *.noname.net.icm.edu.pl 25.05.05, 09:33
Szukam informacji, jak najtaniej i najbezpieczniej poruszac sie po tamtych
rejonach. Czy może ktos wybiera się tam w te wakacje ? Szukam ekipy. Jestesmy
dwie studentki i samodzielny wypad do Azji uwazamy za troche nierozsadny.
Obserwuj wątek
    • bluette Re: Kolej transsyberyjska..Mongolia, Chiny 28.05.05, 20:21
      my planujemy chyba podobna trase. Wyruszamy w polowie sierpnia i jak narazie tez
      jestesmy w dwojke (para)... Napisz mi cos bardziej konkretnego o waszych planach
      to moze uda sie cos zorganizowac...

Pozdrawiam
      • Gość: mysz Re: Kolej transsyberyjska..Mongolia, Chiny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.05, 20:34
        Duzy artykul o kolei transsyberyskiej byl w numerze majowym Voyage (Wszystko co
        powinienes wiedziec zanim wyruszysz w podroz koleja transsyberyjska), jesli nie
        czytaliscie, dajcie maila przesle.
        • Gość: mainecoon Re: Kolej transsyberyjska..Mongolia, Chiny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.05, 15:33
          Witam
          Jeżeli to możliwe, to bardzo bym prosiła o ww artykuł
          Z góry dziękuję
          Hania
          magali78@wp.pl
        • Gość: figo-fago Re: Kolej transsyberyjska..Mongolia, Chiny IP: *.olnet.com.pl 29.05.05, 17:23
          Ja także bym prosił o ten artykuł
          gbajer@op.pl :)
        • Gość: Turysta Re: Kolej transsyberyjska..Mongolia, Chiny IP: *.prawo.uni.wroc.pl 30.05.05, 12:21
          Jeśli możesz to przeslij ten artykuł na c.adamski@poczta.onet.pl - dzięki.
        • Gość: janus Re: Kolej transsyberyjska..Mongolia, Chiny IP: *.prawo.uni.wroc.pl 30.05.05, 12:34
          witam
          jesli mozesz, jestem rowniez zainteresowany tym artykulem.
          jannus@wp.pl
          dzieki
          pzdr
        • Gość: alf Re: Kolej transsyberyjska..Mongolia, Chiny IP: *.bg.am.poznan.pl 30.05.05, 12:40
          Ja też poproszę: akmak@poczta.onet.pl
          Pozdrawiam
          alf
        • Gość: Pjoter Re: Kolej transsyberyjska..Mongolia, Chiny IP: *.torun.mm.pl 30.05.05, 16:06
          Jesli nie byloby to problemem to ja tez bardzo prosze o ten artykul, z gory
          dziekuje pjoter01@wp.pl
          Pozdrawiam
        • Gość: asia Re: Kolej transsyberyjska..Mongolia, Chiny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.05, 09:34
          jeśli nie jesteś już zmęczona wysyłaniem tego artykułu to ja też poproszę :) :)
          s_joanna@poczta.fm
          • Gość: mysz Re: Kolej transsyberyjska..Mongolia, Chiny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.05, 22:00
            Przepraszam Was za opóźnienie - nie miałam dostępu do sieci, postaram się
            jeszcze dzisiaj przesłać wszystkim ten tekst. Pozdrawiam
            • geene Re: Kolej transsyberyjska..Mongolia, Chiny 20.06.05, 14:17
              Ja tez tak nieśmiało proszę o ten artykuł ;-)
        • Gość: gazela Re: Kolej transsyberyjska..Mongolia, Chiny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.05, 00:48
          oj ja bardzo reflektuje na ten artykul, jesli mozesz to podeslij
          grumpelek@interia.pl, z gory dziekuje
        • Gość: djud Re: Kolej transsyberyjska..Mongolia, Chiny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.05, 19:27
          i ja bardzo proszę o ten artykuł
          i z góry dzuękuję
          djud@gazeta.pl
        • Gość: m.d. Re: Kolej transsyberyjska..Mongolia, Chiny IP: *.dip.t-dialin.net 17.06.05, 22:59
          bede rowniez wdzieczna za ten artykul (dymowska@interia.pl) pozdrawiam, m.d.
    • Gość: Li Re: Kolej transsyberyjska..Mongolia, Chiny IP: *.adsl.inetia.pl 05.06.05, 16:47
      witam,
      Pan Li, ktory wyklada na Sinologii UAM od zeszlej jesieni, organizuje kurs
      jezyka chinskiego w swoim macierzystym uniwersytecie na Hajnanie. Kurs bedzie
      trwal 3 tygodnie w lipcu, jest przeznaczony dla osob, ktore dopiero
      rozpoczely nauke jezyka chinskiego. Nauka jezyka chinskiego bedzie polaczona
      ze zwiedzaniem.
      Szczegolowych informacji udzielamy pod adresem: horo36@yahoo.com lub
      office@chinski.ti.pl

• Gość: Aga Re: Kolej transsyberyjska..Mongolia, Chiny IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.06.05, 21:25
      Bardzo prosze o ten artykuł na adres agamig@wp.pl Z góry dziekuje i serdecznie
      pozdrawiam!
      • Gość: Qba Re: Kolej transsyberyjska..Mongolia, Chiny IP: *.rafineria-trzebinia.pl 14.06.05, 15:42
        Ja również byłbym wdzięczny za artykuł na jbojanowski@gmail.com

Ale dodam rownież od siebie: mamy taki plan we dwóch pojechać Kol. Trans., ale
        koniecznie chcieliśmy zatrzymać sie dwa, trzy razy po drodze (Irkuck, Ułan
        Bator) zasadniczo kolej nie przewiduje stopoverów, ale jest taki sprytny bajer -
        po prostu trzeba kupić bilet z przesiadką. Mój kompan dzwonił do ambasady i
        potwierdzili taką metodę chociaż wcześniej o stopoverze nic nie wspomnieli.

pzdr
        • baha42 Re: Kolej transsyberyjska..Mongolia, Chiny 20.06.05, 11:23
          Jeżeli możesz jeszcze podesłać artykuł to bardzo proszę.
    • jahreshka Re: Kolej transsyberyjska..Mongolia, Chiny 20.06.05, 12:37
      zajrzyjcie na stronę
      <www.horyzonty.pl
      tam znajdziecie taką wyprawę - i wiele innych
      myślę, że jest to oferta wymarzona dla studentów
      aż żałuję, że mam trochę więcej lat i studia za sobą...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka