Dodaj do ulubionych

Jockey Club - Tunezja

01.06.05, 12:15
Witam,

proszę o opinie na temat wspomnianego hotelu. Wyjeżdżam 14 czerwca.
Dziękuję.
Obserwuj wątek
    • Gość: Moly Re: Jockey Club - Tunezja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.05, 15:14
      miałam okazję widzieć z zewnątrz, rewelacja!!!! Tylko lokalizacja, hm..
    • ulenka82 Re: Jockey Club - Tunezja 01.06.05, 23:11
      Jest to hotel o miłej, międzynarodowej atmosferze, położony w uroczym, dużym
      ogrodzie palmowym. Cieszy się on wyjątkową popularnością i ma sporą rzeszę
      stałych klientów. Na terenie Jockey Club znajdują się wszelkie udogodnienia
      jakich można oczekiwać od obiektu tej klasy. Hotel umożliwia uprawianie wielu
      sportów.plaża prywatna, dobrze zagospodarowana, tuż przy hotelu, delikatny,
      ziarnisty piasek, położony jest 7 km do Monastyru.W hotelu są dwa baseny
      odkryte w tym jeden podgrzewany, aerobic, surfing, fitness club, dyskoteka,
      pięć kortów tenisowych, boisko do siatkówki, sporty wodne , sauna, pola golfowe
      15 minut drogi z hotelu.
      Pozdrawiam
    • ulenka82 Re: Jockey Club - Tunezja 01.06.05, 23:13
      Jest to hotel o miłej, międzynarodowej atmosferze, położony w uroczym, dużym
      ogrodzie palmowym. Cieszy się on wyjątkową popularnością i ma sporą rzeszę
      stałych klientów. Na terenie Jockey Club znajdują się wszelkie udogodnienia
      jakich można oczekiwać od obiektu tej klasy. Hotel umożliwia uprawianie wielu
      sportów.plaża prywatna, dobrze zagospodarowana, tuż przy hotelu, delikatny,
      ziarnisty piasek, położony jest 7 km do Monastyru.W hotelu są dwa baseny
      odkryte w tym jeden podgrzewany, aerobic, surfing, fitness club, dyskoteka,
      pięć kortów tenisowych, boisko do siatkówki, sporty wodne , sauna, pola golfowe
      15 minut drogi z hotelu.
      Pozdrawiam
      • Gość: Hińczyk Re: Jockey Club - Tunezja IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 13.06.05, 20:37
        A dlaczego Ty Uleńka nie pisać nic o lotnisku i jego uciążliwości ?
        • olga811 Re: Jockey Club - Tunezja 21.06.05, 13:25
          napiszcie coś wiecej o tym hotelu? Gdzie jest dokładnie położony, czy jest
          daleko do miasta, co znajduje się w pobliżu tego hotelu, czy jest jakiś kontakt
          ze światem, czy on już jest na końcu świata? Bo z tego co się o nim naczytałam,
          to ma jakieś położenie z daleka od wsze4lkich aglomeracji. Czy to prawda?
          Czekam na odp.
          • Gość: efka Re: Jockey Club - Tunezja IP: 62.121.136.* 22.06.05, 20:03
            Własnie wróciłam z tego hotelu. Jest w porządku.
            Czysto w pokojach, na 3 basenach i na plaży (sprzątają glony codziennie z
            brzegu). Wszystkie parasole i lezaki za darmo, jedynie kaucja zwrotna za
            ręcznik plażowy, a jak wymaga on prania (wymiany) to kosztuje to 1,5 dinara.
            Miła atmosfera, warto skorzystać z animacji, można się dobrze bawić, choc
            oczywiście będą tacy co muszą narzekać na wszystko. Położenie w środku wybrzeża
            Skanes - więc nie na uboczu - po obu stronach hotele 5*, można iść tam np. na
            basen. Bardzo duże jednakowe pokoje z dużymi balkonami i łazienką. Duże szafy.
            Widok na morze lub lotnisko - obserwowałam lądujące i startujące samoloty,
            pięknie to wygląda wieczorem. Do ich huku można się przyzwyczaić, mnie nie
            przeszkadzały, ale ja lubie samoloty. Najdalsze położenie ze wszystkich hoteli
            od drogi - bo wkoło duży opark, konie, kozy, barany - taka mini farma.
            Obsługa hotelowa uprzejma. Jedzenie dobre było dopóki nie było pełnej obsady
            hotelu - czyli obu budynków - później już chyba nie wyrabiali się w kuchni z
            czasem i pomysłami, tez dlatego, że większość gości ma All więc są 3 posiłki
            dziennie (beznadziejna forma All, cały czas trzeba być blisko restauracji i
            jeść i jeść). Ale wszystkiego pod dostatkiem, owoców różnych dużo, nie trzeba
            dokupywać. W sumie zasługuje na swoje 4*.
            • Gość: olga811 Re: Jockey Club - Tunezja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.05, 10:06
              dzięki za info :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka