Dodaj do ulubionych

turcja czy tunezja z Triadą

IP: 172.16.1.* 06.08.02, 12:33
czy kto cos wie o promocji triady na wyjazdy do turcji i tunezji? czy ktos
był tam z nimi? oraz gdzie jest fajniej we wrześniu? a moze ktoś mi
potwierdzi czy to prawda ze w Tunezji jest drogo? będe wdzieczny za wasze rady
Obserwuj wątek
    • Gość: Aga Re: turcja czy tunezja z Triadą IP: *.ima.pl 06.08.02, 14:09
      Moja koleżanka wróciła niedawno z grecji z Triadą - dostała zupełnie inny hotel
      niż był w ofercie (gorszy), wycieczki fakultatywne były o wiele droższe niż
      podawano w Triadzie i ogólnie była średnio zadowolona ze współpracy z tym
      biurem.

Tunezja wcale nie jest az tak droga ale jadac na tydzień z wyzywieniem HB warto
      mieć przy sobie min. 200 USD na osobę, co w moim przypadku wystareczyło na 1
      wycieczke fakultatywną, przekąski w ciągu dnia piwko wieczorem i pamiątki:)
      • Gość: leo Re: turcja czy tunezja z Triadą IP: 172.16.1.* 07.08.02, 13:22
        dzieki. zasanawiam się nad ofertą triady bo daja na wrzesniowe wyjazdy niezłe
        ceny. hotel (no name 3*) w Alanya z dwoma posiłkami za 1000 zł. plus oczywiscie
        opłaty lotniskowe. tyle samo za tunezję ni wiem tylko gdzie dokładnie. nie wiem
        więc czy warto jednak z nimi gdzies sie wybrac?
        • malini Re: turcja czy tunezja z Triadą 21.08.02, 12:11
          Polecam Hamamet.Jest na przylądku Bonn skąd masz blisko do Tunezyjskich
          atrakcji (Tunis, Cartagina, Sidi bou Said, El-Hawaria, Kerquane,Kelibia itd.),
          na które możesz jeździć samodzielnie (a więc 200 dolców starczy ci na to
          wszystko i jeszcze zostanie na prezenty czy zakupy w strefie). Na saharę
          potrzebujesz dodatkowe 120 dolców, ale widziałam ogłoszenia wycieczek
          fakultatywnych w hotelu z innych niż Triada biur i niektóre są tańsze (90
          dolców Sahara)-chyba można się zapisać na taką?Co do pojadania w ciągu dnia to
          ci w tym upale nie grozi - raczej chce się pić (jechałam m.in. z moim
          Miśkiem,który w RP bez "hamburgerka" czy "ciepłej kiełbaski z grilla" nie
          przejdzie 200 m. a w Tunezji jadł spokojnie tylko śniadania i kolacje p
          całodniowych 8.00-17.00 wycieczkach).
          • Gość: MG Re: turcja czy tunezja z Triadą IP: *.merck.pl / 10.0.0.* 21.08.02, 16:11
            Byłam z Triadą w Alanii w sierpniu.Jechaliśmy do hotelu NN. Na lotnisku
            dostaliśmy hotel Atlanta 3 i pół gwiazdki, co prawda 13 km od centrum, ale nad
            samym morzem, z własną plażą, czysty, z możliwością wykupienia klimy na 24h za
            24 euro/2 tyg.Bardzo polecam. Wycieczki nz mieście dużo tańsze, osoby z nich
            korzystające były bardzo zadowolone.Inne hotele były trochę gorsze, inne ciut
            lepsze. Ogólnie ludzie z nami lecący wracali zadowoleni.
            Turcja cudna. Polecam Pamukkale i Kapadocję

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka