Gość: Lidka IP: *.pl 09.08.02, 14:11 Chcę tam jechać - może ktoś tam był? Napiszcie coś na ich temat? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
justinka1 Re: Hotel ROYAL PALACE w EGIPCIE? 09.08.02, 14:29 Miałam byc w tym hotelu. Ktoś mi dużo opowiedział. Jeśli chcesz wiedzieć więcej, coś o Hurghadzie to napisz. Pozdrawiam, Justyna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lidka Re: Hotel ROYAL PALACE w EGIPCIE? IP: *.pl 09.08.02, 14:42 Fajnie. Opowiedz coś więcej jak tam jest. Lidka Odpowiedz Link Zgłoś
justinka1 Re: Hotel ROYAL PALACE w EGIPCIE? 12.08.02, 08:28 Lidka, podaj swój e-mail, to ci prześle całą korespondencję na ten temat. justinka@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Taje Re: Hotel ROYAL PALACE w EGIPCIE? IP: *.comarch.pl 14.08.02, 13:01 Jest to bardzo przyjemny 4**** hotel bezpośrednio przy plaży. Posiada 2 baseny saunę, fitness club, program animacyjny. Leżaki, materace, parasole oraz ręczniki na plażę są bezpłatyne. Obsługa b. miła. Wyżywienie urozmaicone i b. obfite - szwedzki stół. Pokoje duże i wygodne. Klimatyzacja. Czysto, pokoje sprzątane codziennie. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś