indiaarie 19.08.05, 21:36 Nic sie tu nie dzieje :/ a gdzie muzyka z Brazylii, zwyczaje, sposob zycia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
waldek1610 cala Brasilia Polska to 5 pilkarzy z ich rodzinami 20.08.05, 11:31 indiaarie napisała: > Nic sie tu nie dzieje :/ a gdzie muzyka z Brazylii, zwyczaje, sposob zycia? Wiec czego mozesz oczekiwac. Jeden gra, dwoch siedzi na lawce rezerwowych, i dwoch ma kontuzje a ich rodzina siedzi w solarium z powodu braku Slonca w Polsce, wiec kto ma tutaj przychodzic!? Odpowiedz Link Zgłoś
indiaarie Re: cala Brasilia Polska to 5 pilkarzy z ich rodz 21.08.05, 00:46 smieszne jest to, co mowisz. Myslisz, ze w Polsce nie mieszka wiecej Brazylijczykow? Odpowiedz Link Zgłoś
waldek1610 Re: cala Brasilia Polska to 5 pilkarzy z ich rodz 21.08.05, 07:50 indiaarie napisała: > smieszne jest to, co mowisz. Myslisz, ze w Polsce nie mieszka wiecej > Brazylijczykow? Obserwujac ten forum, mozna dojsc do takiego wniosku. Dwa miesiace temu napisalem a wlasciwie zaczalem watek " Kocham Brazylijskie pupcie w bikini, jedna odpowiedz....sama rozumiesz. Gdzie sie podzial ten Brazylijski wigor i beztroska??? Odpowiedz Link Zgłoś
nocnylot Re: cala Brasilia Polska to 5 pilkarzy z ich rodz 21.08.05, 20:14 Dziwisz sie ze nikt nie chce odpowiadac na tak idiotyczny post????? nl Odpowiedz Link Zgłoś
waldek1610 Image Brazyli... 22.08.05, 06:31 Ok, z jednej storny Brazylia jest znana jako kraj parad, karnawalu ze skapo ubranymi "tancerkami", drugim wizerunkiem Brazyli sa plaze topless pelne opalonych kobiet w micro majtkach od bikini, rowniez bardzo luzna rozumiana moralnosc. Jesli kreujesz taki image swojego kraju (nie mowie ze jest on negatywny ani pozytywny) to chyba nie dziwisz sie ze ludzie na Swiecie podchodza do Brazyli rowniez... na luzie. To tak jakby kobieta znana ze skapych ubiorow i luznego prowadzenia sie nagle byla obuzona ze ktos traktuje ja jak "fajna kobietke" a nie dame z manierami. Odpowiedz Link Zgłoś
nocnylot Re: Image Brazyli... 22.08.05, 08:58 Widac, ze nie masz pojecia o Brazylii. Nie ma opalania sie topless w tym kraju. Chyba ze w swym prywatnym, dobrze zaslonietym ogrodku. Publicznie jest to zabronione i skrupulatnie egekwowane. Piersi musza byc, choc skapo ale jednak, zasloniete.... nl Odpowiedz Link Zgłoś
inka_6 Re: Image Brazyli... 23.08.05, 20:01 nocnylocie to nie do ciebie rzecz jasna :)z wrażenia po wypowiedzi przedmówcy zapomniała zaznaczyc komu odpowiedam :) Odpowiedz Link Zgłoś
waldek1610 Re: Image Brazyli... 27.08.05, 06:57 inka_6 napisała: > "fajny facecik" z ciebie... Dziekuje Inka, A tak apropos twoich mikro majteczek, opowiedz mi o nich... Odpowiedz Link Zgłoś
brasilka2 Re: Image Brazyli... 27.08.05, 21:03 waldek1610 napisał: > Dziekuje Inka, > A tak apropos twoich mikro majteczek, opowiedz mi o nich... Sugeruję priva... ;p Odpowiedz Link Zgłoś
inka_6 Re: Image Brazyli... 29.08.05, 10:37 waldek1610 napisał: > Dziekuje Inka, > A tak apropos twoich mikro majteczek, opowiedz mi o nich... Cholera, nie pomyslałam że jesteś tak ograniczonym kabotynem że nie wyczujesz w moim stwierdzeniu:"fajny facecik" ironii... > brasilka2 napisała: > Sugeruję priva... ;p A ja koledze waldkowi sugeruje zmiane forum Odpowiedz Link Zgłoś