Gość: Atamanka IP: *.ostroleka.sdi.tpnet.pl 25.09.02, 21:04 Lece niedlugo czarterem White Eagle Aviation do Tunezji, czy ktos ma jakies opinie odnosnie tego przewoznika? pozdrawiam Atamanka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agios Re: White Eagle Aviation 26.09.02, 08:24 WEA to linia Niemczyckiego (przynajmniej tak się mówi), najlepszy czarter jakim leciałem. Nowe Boeingi, na pokładzie wyświetlają filmy, dostałem słuchaki do słuchania muzyki (8 kanałów do wyboru), świetne jedzenie. Latałem jeszcze liniami greckimi i tunezyjskimi, ale to były graty w porównaniu z WEA. Mają nowe samoloty i lata się super, zapominasz o strachu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariusz Re: White Eagle Aviation IP: 195.205.44.* 26.09.02, 09:13 moze sie cieszyc ze na nich trafilas o nic nie trzeba sie martwic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eddie Re: White Eagle Aviation IP: 80.48.253.* 26.09.02, 10:06 popieram w całej rozciągłości ... leciałam z nimi na Krete, ale niestety wracałam juz greckimi liniami - różnica była kolosalna agios napisał: > WEA to linia Niemczyckiego (przynajmniej tak się mówi), najlepszy czarter jakim > > leciałem. Nowe Boeingi, na pokładzie wyświetlają filmy, dostałem słuchaki do > słuchania muzyki (8 kanałów do wyboru), świetne jedzenie. Latałem jeszcze > liniami greckimi i tunezyjskimi, ale to były graty w porównaniu z WEA. Mają > nowe samoloty i lata się super, zapominasz o strachu. Odpowiedz Link Zgłoś
atamanek Re: White Eagle Aviation 26.09.02, 12:05 agios napisał: > WEA to linia Niemczyckiego (przynajmniej tak się mówi), najlepszy czarter jakim > > leciałem. Nowe Boeingi, na pokładzie wyświetlają filmy, dostałem słuchaki do > słuchania muzyki (8 kanałów do wyboru), świetne jedzenie. Latałem jeszcze > liniami greckimi i tunezyjskimi, ale to były graty w porównaniu z WEA. Mają > nowe samoloty i lata się super, zapominasz o strachu. Jak z posilkami na tej trasie? Lece z dzieckiem, dlatego to dla mnie istotne. Pozdrawiam Atamanka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: White Eagle Aviation IP: 10.30.1.* 26.09.02, 15:13 tydzień temu wróciłam z Thassos w WEA. W tamtą stronę dostaliśmy ciepły posiłek (coś w rodzaju omleta) natomiast w drógą stronę, bułeczkę,kilka dwa plasterki sera żółtego, szynki i suchej kiełbaski. Wszystko świeżutkie i smaczne. Kawa, herbata, soki do wyboru. Ponieważ leciałam samolotem pierwszy raz to nie mam porównania z innymi liniami, ale według mnie wszystko było ok. Odpowiedz Link Zgłoś
miriam_73 Re: White Eagle Aviation 26.09.02, 16:42 Trzeci sezon leciałam WEA na urlop i nie mam żadnych zastrzeżeń. W porze sniadaniowej ciepłe śniadanie (np. omlet lub kiełbaski) lub gorący obiad, albo zimna ale tez bardzo smaczna świża kolacja. Plus soki, napoje i kawa. Wszystko ładnie podane, stewardesy grzeczne i bardzo uczynne. Miłego urlopu. Nie musisz się martwić. Odpowiedz Link Zgłoś
japoneczka Re: White Eagle Aviation 27.09.02, 09:08 agios napisał: > Mają > nowe samoloty i lata się super, zapominasz o strachu. Te same loty nie są nowe, ale względnie nowe - to różnica. Czartery mają lepsze niż LOT-owskie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariusz Re: White Eagle Aviation IP: 195.205.44.* 27.09.02, 10:12 samolot to nie samochod nie sluzy 3-4 lata Odpowiedz Link Zgłoś
vivawawa Re: White Eagle Aviation 27.09.02, 10:34 z WEA byłem na Rodos, z LOT na Gran Canarii i na KOS, z hiszpanskim LTE/LTU na Gran Canarii - i uważam, że najlepszy był czarter z WEA, a najgoszy hiszpański Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malgosia Re: White Eagle Aviation IP: *.pl 01.10.02, 12:13 Z WEA leciałam już osiem razy (tylko w tym roku aż cztery razy). Bardzo dobre linie. Nie mam żadnych zastrzeżeń. Jak się leci w dzień, to dostaje się zimny posiłek. Natomiast lecąc wieczorem/nocą dostaje się gorący posiłek. Ostatnio były to pierożki z mięsem, do tego kapustka i kawałeczki szynki. Zawsze serwują soki lub inne napoje oraz kawę i herbatę. Często też pozwalają zabrać słuchawki, które rozdają na początku lotu. W czasie lotu jest zawsze projekcja filmu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maddi Re: White Eagle Aviation IP: 80.51.244.* 01.10.02, 12:33 cudowna podróż znakomitym samolotem z pierwszorzędną obsługa, dobrym jedzeniem i dobrymi filmami. z nimi poleciałabym nawet do Australii! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariusz Re: White Eagle Aviation IP: 195.205.44.* 01.10.02, 14:01 a na cholere wam te beznadziejne sluchawki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eddie Re: White Eagle Aviation IP: 80.48.253.* 02.10.02, 11:36 po nic, liczy sie gest ;-) Gość portalu: mariusz napisał(a): > a na cholere wam te beznadziejne sluchawki? Odpowiedz Link Zgłoś