Dodaj do ulubionych

White Eagle Aviation

IP: *.ostroleka.sdi.tpnet.pl 25.09.02, 21:04
Lece niedlugo czarterem White Eagle Aviation do Tunezji, czy ktos ma
jakies opinie odnosnie tego przewoznika?

pozdrawiam
Atamanka
Obserwuj wątek
    • agios Re: White Eagle Aviation 26.09.02, 08:24
      WEA to linia Niemczyckiego (przynajmniej tak się mówi), najlepszy czarter jakim
      leciałem. Nowe Boeingi, na pokładzie wyświetlają filmy, dostałem słuchaki do
      słuchania muzyki (8 kanałów do wyboru), świetne jedzenie. Latałem jeszcze
      liniami greckimi i tunezyjskimi, ale to były graty w porównaniu z WEA. Mają
      nowe samoloty i lata się super, zapominasz o strachu.
      • Gość: mariusz Re: White Eagle Aviation IP: 195.205.44.* 26.09.02, 09:13
        moze sie cieszyc ze na nich trafilas
        o nic nie trzeba sie martwic
      • Gość: Eddie Re: White Eagle Aviation IP: 80.48.253.* 26.09.02, 10:06
        popieram w całej rozciągłości ... leciałam z nimi na Krete, ale niestety
        wracałam juz greckimi liniami - różnica była kolosalna
        agios napisał:

> WEA to linia Niemczyckiego (przynajmniej tak się mówi), najlepszy czarter
        jakim
        >
        > leciałem. Nowe Boeingi, na pokładzie wyświetlają filmy, dostałem słuchaki do
        > słuchania muzyki (8 kanałów do wyboru), świetne jedzenie. Latałem jeszcze
        > liniami greckimi i tunezyjskimi, ale to były graty w porównaniu z WEA. Mają
        > nowe samoloty i lata się super, zapominasz o strachu.
      • atamanek Re: White Eagle Aviation 26.09.02, 12:05
        agios napisał:

> WEA to linia Niemczyckiego (przynajmniej tak się mówi), najlepszy czarter
        jakim
        >
        > leciałem. Nowe Boeingi, na pokładzie wyświetlają filmy, dostałem słuchaki do
        > słuchania muzyki (8 kanałów do wyboru), świetne jedzenie. Latałem jeszcze
        > liniami greckimi i tunezyjskimi, ale to były graty w porównaniu z WEA. Mają

Jak z posilkami na tej trasie?
        Lece z dzieckiem, dlatego to dla mnie istotne.
        Pozdrawiam
        Atamanka
        • Gość: Ania Re: White Eagle Aviation IP: 10.30.1.* 26.09.02, 15:13
          tydzień temu wróciłam z Thassos w WEA. W tamtą stronę dostaliśmy ciepły posiłek
          (coś w rodzaju omleta) natomiast w drógą stronę, bułeczkę,kilka dwa plasterki
          sera żółtego, szynki i suchej kiełbaski. Wszystko świeżutkie i smaczne. Kawa,
          herbata, soki do wyboru. Ponieważ leciałam samolotem pierwszy raz to nie mam
          porównania z innymi liniami, ale według mnie wszystko było ok.
        • miriam_73 Re: White Eagle Aviation 26.09.02, 16:42
          Trzeci sezon leciałam WEA na urlop i nie mam żadnych zastrzeżeń. W porze
          sniadaniowej ciepłe śniadanie (np. omlet lub kiełbaski) lub gorący obiad, albo
          zimna ale tez bardzo smaczna świża kolacja. Plus soki, napoje i kawa. Wszystko
          ładnie podane, stewardesy grzeczne i bardzo uczynne. Miłego urlopu. Nie musisz
          się martwić.
      • japoneczka Re: White Eagle Aviation 27.09.02, 09:08
        agios napisał:

> Mają

Te same loty nie są nowe, ale względnie nowe - to różnica. Czartery mają lepsze
        niż LOT-owskie.
        • Gość: mariusz Re: White Eagle Aviation IP: 195.205.44.* 27.09.02, 10:12
          samolot to nie samochod nie sluzy 3-4 lata
    • vivawawa Re: White Eagle Aviation 27.09.02, 10:34
      z WEA byłem na Rodos, z LOT na Gran Canarii i na KOS, z hiszpanskim LTE/LTU na
      Gran Canarii - i uważam, że najlepszy był czarter z WEA, a najgoszy hiszpański
    • Gość: Malgosia Re: White Eagle Aviation IP: *.pl 01.10.02, 12:13
      Z WEA leciałam już osiem razy (tylko w tym roku aż cztery razy). Bardzo dobre
      linie. Nie mam żadnych zastrzeżeń. Jak się leci w dzień, to dostaje się zimny
      posiłek. Natomiast lecąc wieczorem/nocą dostaje się gorący posiłek. Ostatnio
      były to pierożki z mięsem, do tego kapustka i kawałeczki szynki. Zawsze serwują
      soki lub inne napoje oraz kawę i herbatę. Często też pozwalają zabrać
      słuchawki, które rozdają na początku lotu. W czasie lotu jest zawsze projekcja
      filmu.
    • Gość: maddi Re: White Eagle Aviation IP: 80.51.244.* 01.10.02, 12:33
      cudowna podróż znakomitym samolotem z pierwszorzędną obsługa, dobrym jedzeniem
      i dobrymi filmami. z nimi poleciałabym nawet do Australii!
      • Gość: mariusz Re: White Eagle Aviation IP: 195.205.44.* 01.10.02, 14:01
        a na cholere wam te beznadziejne sluchawki?
        • Gość: Eddie Re: White Eagle Aviation IP: 80.48.253.* 02.10.02, 11:36
          po nic, liczy sie gest ;-)

Gość portalu: mariusz napisał(a):

> a na cholere wam te beznadziejne sluchawki?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka