Dodaj do ulubionych

pytanie o dziwna promocje

IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.10.02, 10:06
witam wszystkich
mam pytanie - mojej znajomej firma o nazwie PANERUROPA
TRAVEL chce (po podobno wygranym losowaniu)zafundowac
darmowe wakacje na kanarach, w 5-cio gwiazdkowym
hotelu, oplata tylko za wyzywienie i dojazd.
czy ktos slyszal cos o tej firmie? moze kozystal z
oferty? maja strone www.paneuropatravel.pl/
maja adres rzeczywisty i telefon (fax sie odzywa), ale..
jesli ktos cos wie, to prosze o porade:)

michal
Obserwuj wątek
    • Gość: Aga Re: pytanie o dziwna promocje IP: *.menis.gov.pl / 195.164.60.* 30.10.02, 10:26
      Na forum Hiszpania jest napisane na temat tych promocji pt. "Regency Resort"
      oraz "HTC i Teneryfa". Jeżeli wrzucisz w wyszukiwarkę hasło Regency Resort
      znajdziesz też na pewno wiele informacji. Pozdrawiam.
    • Gość: Aga Re: pytanie o dziwna promocje IP: *.menis.gov.pl / 195.164.60.* 30.10.02, 10:28
    • Gość: Aga Re: pytanie o dziwna promocje IP: *.menis.gov.pl / 195.164.60.* 30.10.02, 10:28
    • Gość: Aga Re: pytanie o dziwna promocje IP: *.menis.gov.pl / 195.164.60.* 30.10.02, 10:29
    • Gość: Anka Re: pytanie o dziwna promocje IP: 193.131.67.* 30.10.02, 13:05
      Michal,
      Wyglada mi to na typowe "time share". Na swoich stronach powoluja sie na RCI,
      ktory jest jedna z najwiekszych time share na swiecie i dzialajacym jak
      najbardziej legalnie. Uwazaj! W przeszlosci slyszalam o kilku firmach w Polsce
      podszywajacych sie pod RCI i oszukujacych ludzi na duza kase. Na Twoim miejscu
      skontaktowalabym sie z RCI (masz ich strone podana) i zapytala o ta firme, czy
      oni leganie powoluja sie na nich i maja cos z nimi wspolnego. Wyglada mi to
      bardzo podejzanie mowiac szczerze. Pamietaj cokolwiek zdecydujecie z ta
      promocja za zadne skarby nie podpisujcie jakis niesamowicie atrakcyjnych umow
      wiazacych Was z ta firma na dluzej. Upewnij sie wczesniej, ze dzialaja zgodnie
      z prawem. Od RCI mozecie dostac kontakt na miedzynarodowe instytucje
      zrzeszajace firmy "time share" i tam sprawdzcie czy sa na liscie. Tak bedzie
      najbezpieczniej.
      Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka