Gość: MACIEX IP: *.prosoft.com.pl 17.11.02, 18:36 Jak można znaleźć prace w Szwecji ewentualnie w Norwegi. Chodzi mi o prace gdzieś w mieście ewentualnie na wsi, ale nie zbieranie Jagód lub truskawek..... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ARTUR Re: Praca w Szwecji. IP: *.skane.se 18.11.02, 23:50 Gość portalu: MACIEX napisał(a): > Jak można znaleźć prace w Szwecji ewentualnie w Norwegi. > Chodzi mi o prace gdzieś w mieście ewentualnie na wsi, ale nie zbieranie > Jagód lub truskawek..... Napisz do mnie e mail: ARTURKRAUZE@HOTMAIL.COM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ADI-GBG Re: Praca w Szwecji. IP: Telia:* / *.telia.com 19.11.02, 16:40 Raczej nie mozna-to pracodawca musi znalezc sam ciebie i sam wszystko zalatwic... W zbiernaie owocow lesnych lepiej nie wierzyc...roznie bywa zwlaszcza z posrednikami z Polski.Zaplacisz z gory,gdzies cie na kamping wywioza,obiecuja "zlote gory"a jak pododa nie wypali to lepiej sie pakowac lub isc na policje... Wiele takich spraw opisuja w gazetach... tak czy tak powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś