soczewica 28.12.03, 22:25 :) :-) :-( :( -:-) - punk (:-) - skin :-E - wampir :-F wampir po wizycie u dentysty :^( nos mi złamali :-") mam katar :-P'' - ślinię się na twój widok 0:-) aniołek ):-) diabełek kto da więcej? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
soczewica Re: emotikonki 28.12.03, 22:34 betty-bt napisała: > ɛ> fuck you w nawiasie :))) ja widze jakis kwadracik? :) :-| - pięknie qrva pięknie Odpowiedz Link
pierre_dolinsky_paris Re: emotikonki 28.12.03, 22:44 :O= ........mały Hitler ( w/g słownika inernetowego' 2001) ..znalazłem w kanale przy moście w VIII-mej dzielnicy. Odpowiedz Link
soczewica Re: emotikonki 28.12.03, 22:47 J:=0 to hitler: ma wąski, rozdartą gębę i zaczesane włosy na czole :{O Józef Stalin Odpowiedz Link
betty-bt Re: emotikonki 28.12.03, 22:49 soczewica napisała: > J:=0 to hitler: ma wąski, rozdartą gębę i zaczesane włosy na czole to mi akurat na walese wyglada. ten loczek mnie zmylil :) Odpowiedz Link
bubster Re: emotikonki 29.12.03, 10:38 :-P - pokazuje język (albo się krzywi w zależności od interpretacji) [:-) - mam czapkę z daszkiem :-) ;-) - z przymrużeniem oka a tak przy okazji może ktoś mi wytłumaczy co to: n/t (czy jakoś podobnie) dzieki niedouczony Bub Odpowiedz Link
betty-bt Re: emotikonki 29.12.03, 10:47 bubster napisała: > a tak przy okazji może ktoś mi wytłumaczy co to: > > n/t (czy jakoś podobnie) Nie ma Tekstu, brak tekstu w poscie, wszystko co mialam do powiedzenia znajduje sie w temacie, prosze do srodka nie zagladac, bo nie ma to najmniejszego sensu. tylko sygnaturka tam wisi ;))) prosze Odpowiedz Link
bubster Re: emotikonki 30.12.03, 09:55 senk ju :-)))))) @--->>-- elektroniczna róża nie wiem czy podchodzi pod kategorię emotikonów Odpowiedz Link
owca Re: emotikonki 29.12.03, 11:11 8:-) jestem małą dziewczynką :-)-8 jestem DUŻĄ dziewczynką ________ :^) ktoś mi przestawił nos... :v) ...a mi w drugą stronę... :_) - ...a mi aż tak mocno... ._/ - ...i o ścianę... :/) - ...to przestaje być mieszne... ?-( - ...a mi podbili oko ________ :-$ skąpiec :-% bankowiec _________ pozdrawiam owca _,,,٢ة إ ة٦,,,_ Odpowiedz Link
iffko Re: emotikonki 29.12.03, 20:40 o! jaki mily temat ;) zaraz wklepie liste emotikonow... mam jedna taka sciage Odpowiedz Link
iffko Re: emotikonki 29.12.03, 20:55 :-) happy smiley :-@ screaming smiley :-< walrus smiley :-( sad smiley :-P tongue out smiley ;-) winking smiley :-* kiss smiley :-)) really happy smiley to byly te powszechnie uzywane, a teraz te rzadziej: :8) piggish smiley I-O yawning smiley O:-) angel smiley d:-) baseball smiley :-[ vampire smiley @:-) turban smiley o-) cyklops smiley X-( brain dead smiley :---) pinocchio smiley :-O surprised smiley ~:-) one hair smiley 8-o omigod! smiley :-/ sceptical smiley [:] robot smiley :-{] moustache smiley >:-( angry s. :-# lips and sealed s. ;^) smirking s. :/) big nose s. :-{} lipstick s. \o/ praise the lord! s. {:-) toupee s. $:-( bad hair day s. :-! foot in mouth s. Odpowiedz Link