Gość: Ania863 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.06, 21:28 Wbieramy sie z kolezana 25.04.06 do Tajlandii, pierwszy raz. Czy ktos nam moze cos powiedziec na temat tego kraju? Prosimy o pomoc, bo nie wiemy czy damy sobie rade. Gdzie najlepiej pojechac? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: malkolm Re: Tajlandia IP: *.bsb.vectranet.pl / 62.29.134.* 06.04.06, 21:32 Nie jedżcie do Tajlandii, szkoda was, tam nie jest ładnie, a poza tym nie ma tam przystojnych facetów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koko Re: pytanie do malkolma IP: *.eranet.pl 06.04.06, 22:19 drogi malkolmie troszke zgadzam sie z Toba czy mozesz polecic jakies ladne miejsca na swiecie godne odwiedzin wg Twojej opini Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof.cukier Re: pytanie do malkolma 07.04.06, 02:00 sądzę że malkolm napisze że wspaniałe miejsca to Śląsk i np Zagłębie Ruhry ;) czyste powietrze, wspaniałe zabytki, czysta woda, super plaże i rafy hehehehe rozwalają mnie osoby które są uczulone na jakieś kraje i wypowiadają się na forum tylko po to by zrobić kolejną awanturę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania863 Re: Tajlandia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.06, 22:20 wyczytalam ze krabi to super miejsce. ktos moze mi cos wiecej powiedziec? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janusz Re: Tajlandia IP: *.dip.t-dialin.net 07.04.06, 23:23 poszukaj tu na forum, bylo juz wiele razy - sam podalem kilka ciekawych linkow w jednym z postow np. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=193&w=35089644&a=35879792 jest tu na forum sporo ludzi ktorzy duzo o tajlandii wiedza. pozdrawiam janusz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bar Re: Tajlandia IP: *.flashnet.pl 11.04.06, 23:17 Tez mysle ze Krabi moze byc ciekawe, sam planuje pobyt na railay, ao nang jakos mnie nie do konca przekonuje... co macie nie dac rady w Tajlandii, to dobra destynacja i dosc przyjazna w podrozowaniu. i co wybraliscie? Krabi czy cos innego pozd,bar Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaja Re: Tajlandia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.06, 06:15 Jak zykle wystarczy wrzucić hasło do wyszukiwarki i znajdziecie mnóstwo informacji. Wygląda na to, że kierunek został wybrany przypadkowo, bo chyba niewiele wiecie na ten temat. Dobrze, że kraj bezpieczny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arek Re: Tajlandia IP: *.iry.warszawa.supermedia.pl 07.04.06, 10:11 Bardzo dobrze wybralyscie Dużo sie nauczycie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tajka Re: Tajlandia IP: *.roehlig.pl 07.04.06, 14:13 wybór bardzo dobry, Tajlandia jest przepiękna, a wiem co mówię, bo właśnie stamtąd wróciłam. Wszystko znajdziecie w necie i przewodnikach. Rada tylko taka, poczytajcie trochę, żeby na miejscu zaoszczedzic czasi i kaske na przemieszczanie się. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
lantak Re: Tajlandia 07.04.06, 16:32 jesli obawiasz sie jechac w ciemno, mozesz zwrocic sie do przedstwaieciela tajskiej firmy turystycznej, mozesz zarezerwowac hotele, wykupic bilety na samoloty,pociag, statek itd itp. Kraj jest naprawde piekny i warto tam jechac, byle nie dac sie nabrac na zorganizowane z Polski wycieczki do Pattayi. Acha kontakt wz firma tajską www.tiger.info.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolo07 Re: Tajlandia IP: *.icpnet.pl 07.04.06, 20:28 bardzo dobry wybor... napewno dacie sobie rade... jezeli dopiero zaczynacie podrozowac to nie moglyscie wybrac lepiej..tajlandii jest bardzo dobrze rozwinieta infrastruktura turystyczna wiec nie bedzieci mialy zadnych problemow z noclegiem czy przemieszczaniem sie...z komunikacja miedzyludzka tez nie ma problemow...jedyny problem polega na tym ze po tajlandii wiele miejsc na swiecie juz wam sie nie bedzie podobac... napiszcie co lubicie a ja my napiszemy gdzie i jak tam dojechac... Odpowiedz Link Zgłoś
monia1996 Re: Tajlandia 08.04.06, 17:08 Popieram jednego z przedmówców - Krabi jest super (koniecznie trzeba zaliczyć Phang Nga - widoki jak z bajki). Phuket - niekoniecznie, aczkolwiek ze względów kulturowych kilka dni można poświęcić. Bangkok i okolice to rzecz naturalna, bo i tak tamtędy trzeba się przewinąć, więc kilka dni warto zostać. O innych rejonach nie mogę nic powiedzieć, gdyż jeszcze nie byliśmy. Wszystko tak naprawdę zależy od funduszy i czasu jakim dysponujesz. Jeśli trafisz na promocję w Air Asia możesz przelecieć się na 3-4 dni do Kuala Lumpur - taka nowoczesna ciekawostka. Skonkretyzuj, jakie informacje Cię interesują - jak będę w stanie to pomogę. Życzę miłych wakacji (a tam takie będą na pewno :). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Indiana Jones Re: Tajlandia IP: 219.93.17.* 12.04.06, 09:09 ...no i jesli sie zdecydujecie na wizyte w Kuala Lumpur to serdecznie zapraszam. pozdrawiam z KL, Rafal PS. moj email : makul74@yahoo.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: efd@o2.pl Re: Tajlandia IP: *.nuaccess.net 24.04.06, 14:40 Troche pozno - szkoda, bo moglabym Ci duzo poradzic. Bylam 2 tyg z dwojka dzici - 12 i 15 lat i tydz w Malezji i Singapurze. Wszedzie na wlasna reke. Bylo super - bezpiecznie i milo. Polecam przemieszczenie sie pociagami. SNajbardziej podobalo nam sie na Archipelagu Koh Taru Tao (Morze Andamianskie) a konkretnie wyspa Koh Lipeh - jak w raju. Koh Phi Phi tez jest piekne, ale troche zatloczone i duzo drozsze. Omijajcie szerokim lukiem takie miejsca jak Phuket. Z Bangkoku warto wyskoczyc do Kambodzy. Podobalo nam sie tez na Malezyjskiej wyspie Langkawi. Jakby co lap mnie na gg 1422400 Powodzenia . Elzbieta Udanek wyprawy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: efd@o2.pl Re: Tajlandia IP: *.nuaccess.net 24.04.06, 14:41 na miejscu polecam linie lotnicze Tiger Airlines Odpowiedz Link Zgłoś