Dodaj do ulubionych

Wróciłam z Kenii

IP: *.chello.pl 10.09.06, 09:23
Podróż niezwykła,bo Afryka to zupełnie inny świat.Jezeli macie pytania,
chętnie odpowiem.
Obserwuj wątek
    • Gość: xxx Re: Wróciłam z Kenii IP: *.aster.pl 10.09.06, 17:10
      czy byłaś na safari? jeśli tak, to czy wg twojej oceny można zabrać tam 2
      letnie dziecko?
      • lamciad Re: Wróciłam z Kenii 11.09.06, 21:05
        Bylam na safarii w Masai Mara.Polecielismy na 3 dni samolotem.Moim zdaniem to
        frajda dla dzieciakow.Jedyne o czym nalezy pamietac to cieple ubranie rano-
        jezeli mowimy o Masai Mara.Lot trwa 2 godzinki,troche telepie,bo samolot na
        smiglach,ale da sie wytrzymac.Odradzam safarii autobusem,bo jedzie sie ok.6-7
        godzin po takich wertepach,ze czlowiek ma dosyc,a co dopiero male dziecko.Ja
        osobiscie pewnie takiego malego dziecka bym ze soba nie zabrala,ale to raczej z
        wygody.Na lotnisku spotkalam dwa malzenstwa z kajtkami 1,5 i 2 latka,wiec dasz
        rade:)))
        • Gość: xxx Re: Wróciłam z Kenii IP: *.aster.pl 12.09.06, 09:19
          dziekuje, choć nadal waham się czy warto wziąć tak małe dziecko, może lepiej
          poczekać z rok? zobaczymy:-)
          • Gość: lamciad Re: Wróciłam z Kenii IP: 217.153.130.* 12.09.06, 11:45
            Witaj ponownie,moze lepiej zaczekac.Chocby ze wzgledu bezpieczenstwa.Tam maja
            tylko jeden szpital,gdzie mozna w normalnych warunkach leczyc-w Nairobi.Juz nie
            wspominajac o kosztach...A wiadomo,jak Ty zachorujesz to pojdziesz to chindusa w
            hotelu,poczaruje poczaruje i moze cos wyczaruje.Z dzieckiem bym raczej nie
            ryzykowala.A za rok bedzie bardziej kumate to i zwierzatka bardziej
            doceni:)Pozdrawiam
            • Gość: XXX Re: Wróciłam z Kenii IP: *.aster.pl 12.09.06, 12:14
              do takiego wniosku właśnie doszłam:-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka