Dodaj do ulubionych

prośba do was...potraktujcie poważnie

IP: *.acn.pl 12.03.03, 23:07
Chcę wyjechać już w sobotę, tam gdzie jest słońce i bardzo ciepło. warunek:
morze i plaża. Trywialna potrzeba, ale potzrebuje takiego miejsca, musze
sporo przemysleć,. Prośba do was internautów to prośba o pomoc w wyborze
miejsca. poważna o tyle, że nigdzie jeszcze egzotycznie nie byłam. Może
porządne biuro podróży z adresem. nie wiem. musze wyjechać!
Dzięki.Potraktujcie to poważnie.
Obserwuj wątek
    • Gość: Mariusz Re: prośba do was...potraktujcie poważnie IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 12.03.03, 23:22
      Proponuję Egipt z Exim Tours, a konkretnie sharm el Shaik, hotel Hilton Dream
      Resort. Pogoda super, plaża, morze-ciepłe, rafy i kolorowe rybki-wszystko na
      wycjągnięcie ręki. Ja wróciłem w piątek!
      • Gość: do mariusza Re: prośba do was...potraktujcie poważnie IP: *.acn.pl 12.03.03, 23:26
        Gość portalu: Mariusz napisał(a):

> Proponuję Egipt z Exim Tours, a konkretnie sharm el Shaik, hotel Hilton Dream
        > Resort. Pogoda super, plaża, morze-ciepłe, rafy i kolorowe rybki-wszystko na
        > wycjągnięcie ręki. Ja wróciłem w piątek!

Nie masz pojęcia jak bardzo ci dziękuję.Bardzo, bardzo dziękuję.
      • Gość: do mariusza re 2 Re: prośba do was...potraktujcie poważnie IP: *.acn.pl 12.03.03, 23:28
        jedynie Hilton mnie przeraża. jak długo byłeś i jeśli mogę...sporo
        pieniędzy ?...
        • Gość: Mariusz Re: prośba do was...potraktujcie poważnie IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 12.03.03, 23:41
          Byłem 2 tyg.Koszt to 2500zł-nie jest to zbyt mało, ale warto dać. Jest to
          naprawdę 5*. Proponuję też wycieczkę z Exim, która rozpoczyna się od Luxoru i
          dalej 3 noce na ststku + rejs po Nilu- super przeżycie i wypoczynek + mnóstwo
          ciekawych miejsc do zwiedzenia! Pozostałe 3-4 dni spędza się w Hurgadzie. Wejdz
          na stronę Exim-u na last minute, tam są wszystkie wycieczki opisane. Mam
          nadzieję, że coś wybierzesz dla siebie!
          • Gość: isla margarita Re: prośba do was...potraktujcie poważnie IP: 219.234.69.* 13.03.03, 01:53
            jak na przemyslenia
            to zapakuj sie w pierwszy samolot do caracas a potem na margarite.
            jest pieknie.
            mam tam znajomego co wynajmie ci hotel jak w raju za 10 usd/dziennie
            • Gość: rohmer Re: prośba do was...potraktujcie poważnie IP: 195.94.210.* 13.03.03, 11:59
              Ja co prawda nie mam zamiaru dokonywać przemyśleń,ale własnie przeglądałem
              czartery w jakieś ciepłe miejsca, i Margaritę brałbym pod uwagę:-)
              Może jakis namiar na tego kolegę? Z góry dzięki
              Pozdr,
              • Gość: isla margarita Re: prośba do was...potraktujcie poważnie IP: 219.234.69.* 14.03.03, 06:13

zajrzyj do watku "do isla margarita".
                pzdr

Gość portalu: rohmer napisał(a):

> Ja co prawda nie mam zamiaru dokonywać przemyśleń,ale własnie przeglądałem
                > czartery w jakieś ciepłe miejsca, i Margaritę brałbym pod uwagę:-)
                > Może jakis namiar na tego kolegę? Z góry dzięki
                > Pozdr,
    • Gość: jo Re: prośba do was...potraktujcie poważnie IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 13.03.03, 12:13
      albo jedz z big blue
      własnie wróciłam z Egiptu i wbraz opinion,ktore tu ktos rozsiewa,ze to bankruci
      itd-serdecznie polecam
      aha-w Egipcie boja się wojny i nadskakują turystom 20x więcej niz zwykle,zeby
      zostawic dobre wrazenie i polecac nastepnycm
      www.bigblue.pl
    • Gość: Mirka Re: prośba do was...potraktujcie poważnie IP: *.acn.pl / 10.70.6.* 13.03.03, 20:27
      wyjedź to Tunezji lub Egiptu, ewent. do Maroka. Te kraje są idealne na pierwsze
      kroczki po egzotyce.
      Napisz do biura sirocco.tur@interia.pl - na pewno polecą ci jakąś ciekawą i
      tanią ofertę dobrego tour-operatora
      Pzdrw
    • Gość: basia Re: prośba do was...potraktujcie poważnie IP: *.ruczaj.pl 13.03.03, 22:30
      widzialam dzisiaj oferte w Vingu na tydzien za 990 zlotych (!!!!) jakis hotel 3
      i pol gwiazdki w Sharm el Shikh na niedziele... SZOK!!! niestety nie moge sama
      pojechac ale jezeli jestes mobilna to nie zastanawialabym sie.... Egipt jest
      cudowny no i ok. 30 st.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka