Gość: Janusz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.03, 20:02 Czy ktoś orientuje sie jak można dostać sie z Warszawy lub Lodzi na Sycylię? Ile taka podróz trwa i ile kosztuje, gdzie można kupić bilet? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ewka Re: przejazd autobusem na Sycylie IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 15.03.03, 12:56 Podobno linię na Sycylię prowadziła (i może jeszcze prowadzi) firma Wikel. Wejdź na ich stronę www.wikel.prv.pl i sprawdź. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: przejazd autobusem na Sycylie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.03, 18:02 Moja znajoma jechala z Lodzi, musi wiec byc jakies polaczenie. Podobno jedzie sie dwie doby i kosztuje okolo 800.00 zlotych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: acton Re: przejazd autobusem na Sycylie IP: *.net.pl 17.03.03, 19:36 Hmm, mam jedną radę. Zawsze przed podróżą sprawdź stan techniczny autobusu. Żądaj papierów, wezwij policję. Jak nie wygląda jak amfibia, nie wsiadaj!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jap Re: przejazd autobusem na Sycylie IP: *.acn.waw.pl 17.03.03, 20:53 Zajrzyj: www.republika.pl/interlinepoland/ Trzeba trochę cierpliwości do tej stronki, ale może tam znajdziesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewka Re: przejazd autobusem na Sycylie IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 18.03.03, 11:47 Tak, na pewno jest połączenie z biura podróży Wikel - sprawdzałam na ich stronie www.wikel.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kate Re: przejazd autobusem na Sycylie IP: *.demo.pl 24.03.03, 16:11 Sprawdź na stronie www.trans-service.com.pl. Jechałam i było super! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafał Re: przejazd autobusem na Sycylie IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 24.03.03, 18:03 Witam Przejazd na Sycylie. Wszysko OK ale jakie miasto. Mam wyjazdy 3 razy w tygodniu. Jak ma Pan pytania zapraszam na www.urlop.wczasy.com lub interglobus@14.pl Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś