Gość: zosia IP: 83.15.47.* 03.10.06, 16:36 wybieram się do playa del carmen na 2 tyg. proszę o porady -gdzie i co należy zwiedzić Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Re: meksyk IP: *.chello.pl 03.10.06, 21:15 a to nie lepiej kupić jakiś przewodnik i poczytać, samemu zadecydować? Odpowiedz Link Zgłoś
roxy361 Re: meksyk 04.10.06, 14:50 ja proponuję cały Yukatan ile dasz rady zobaczyc i na ile wystarczy Ci finansów a do zobaczenia naprawde jest dużo i koniecznie pomódl sie ( o ile dotyczy Cie ta sprawa) przed obrazem Matki Boskiej z Gwadelupe- to naprawde przynosi szczęście aha i wybierz sie na Cozumel. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zosia Re: meksyk IP: 83.15.47.* 04.10.06, 17:40 dziękuję, napewno pomodlę się bo szczęście jest mi potrzebne Odpowiedz Link Zgłoś
claris1 Re: meksyk 18.10.06, 20:05 Jak już będziesz w Meksyku to na pewno warto skoczyć do niedalekiego Belize. Specjalnie trudno się tam wybierać, ale jak już się jest w okolicach warto skorzystać. Jeśli lubisz nurkować to jest tam druga co do wielkości na świecie rafa kolarowa (300 km); delifiny, rekiny (te nie groźne dla ludzi:))itd. Jeżeli nurkowanie to nie Twój konik to jest do zwiedzenia dżungla i podobnie jak w Meksyku wiele zabytków kultury Majów. Tam jednak (zresztą tak jak w Meksyku) warto pamiętać o szczepieniach na wirusowe zapalenie wątroby A i B i o tabletkach na malarię. Więcej na stronach www.szczepienia.pl oraz www.malaria.com.pl. Warto mieć też przy sobie jakieś preparaty na komary. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: meksyk IP: *.240-82-70.mc.videotron.ca 19.10.06, 00:24 na tych stronach masz troche info. www.lcupryk.za.pl/cancun.htm www.lcupryk.za.pl/bahprtulum.htmsuerte Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: meksyk IP: *.240-82-70.mc.videotron.ca 19.10.06, 00:26 server dodal suerte do adresu (pomylka) www.lcupryk.za.pl/bahprtulum.htm Odpowiedz Link Zgłoś
hiszpanski.online Re: meksyk 12.09.13, 10:07 Rok szkolny powoli sie zaczyna! Jesten sympatyczny lektor hiszpanskiego - native speaker, Mam 8-letnie doswiadczenie w nauczaniu jezyka hiszpanskiego Porozumiewam sie po polsku, angielsku, francusku i po hiszpansku. hiszpanski.online@gmail.com Skype: hiszpanski.online www.hiszpanski-online.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś