Gość: Roder IP: *.elblag.dialog.net.pl 05.04.03, 22:34 Jak to jest z oferta Fortuna w AS? Znamy liczbe gwiazdek ale nie nazwy hoteli. Czy przy zawieraniu umowy mozemy sobie wybrac hotel z oferty, czy tez jedziemy "w ciemno"? Prosze o info. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Roder Re: Alfa Star IP: *.elblag.dialog.net.pl 06.04.03, 22:31 Mam zamiar pojechac do Egiptu z AS, tylko zastanawiam sie nad moim wplywem na wybor hotelu w opcji Fortuna. Ciagle prosze o info:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inga Re: Alfa Star IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.03, 14:59 Fortuna w AS oznacza, ze znasz tylko liczbe gwiazdek i nic wiecej - Pozdrowienia PS z reguly sa to hotele z oferty ale nie zawsze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: Alfa Star IP: *.lubon.sdi.tpnet.pl 10.04.03, 14:54 wybierając się z Alfą pamiętaj że to chyba najlepsze biuro Z Egiptem podpisując umowę dopisz w uwagach : prosimy o hotel.... na 90% go dostaniesz A co do h*** To HRG : Wawes(centrum),Aida(***+) Sharm: regency***-, ale 5 min od centrum pieszo, pokoje *** żarecie***- plaża**** ale odległośc--!!! jest autobus dowozi 1 dziennie Miłego pobytu lombok@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Małgorzata Re: Alfa Star IP: 217.97.164.* 24.04.03, 09:08 Nie kupuj fortuny ,ja kupiłam fortunę**** a dostałam hotel***-Aqua fun-Hurgada- wiem,że wszyscy którzy wykupili taką opcę dostali ten hotel-mankament mała plaża,już o 6 rano prawie wszystkie leżaki na plaży są zajęte.Wiem ,że ludzie narzekali też na Royal Palace.Wybierz konkretny hotel-to najlepsza opcja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deni Re: Alfa Star IP: *.com.pl 25.04.03, 17:01 Fortuna kołem sie toczy, jak ci zalezy na cenie to wybieraj fortunę,a jeśli nie to określony hotel. Zawsze wybieram fortunę i zawsze miałem hotel który był w ofercie. tanio Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aśka Re: Alfa Star IP: *.com.pl 30.04.03, 19:10 Byłam z nimi właśnie na fortunie, było OK, są to oferty tańsze, ale byłam zakwaterowana w hotelu o danym standardzie, polecam Odpowiedz Link Zgłoś