Dodaj do ulubionych

DOMEK DO WYNAJECIA K/ODESSY-M.CZARNE

07.04.03, 08:45
Zapraszam do mojego domku ,który zbudowałem na cypelku nad samym morzem(200m)
Szczegółowe informacje i zdjecia(bo nie mam jeszcze strony www)wyśle pocztą.
Dla zachety podam orientacyjną cene 15zł. za noc.Wiem ,że kwatery są tańsze
na ukrainie,bo jestem tam cząsto i znam dobrze sytuacje i ceny ale możliwości
na kwaterach i standard są znikome!Co znaczy prysznic,ciepła woda i normalny
kibelek(tego tak brakuje i na kwaterach i w tanich hotelikach)
Moja uwaga po przeczytaniu wypowiedzi na forum jest taka:nie trzeba sie
wymądrzać na temat ukrainy -to wielki kraj i zależy gdzie sie jest.
ja moge powiedzieć że warto jechać i absolutnie nie obawiać sie ani policji
ani mafii
jestem też pod gg 5413584-waldemar
Obserwuj wątek
    • oloczak Re: DOMEK DO WYNAJECIA K/ODESSY-M.CZARNE 08.04.03, 23:52
      zrobiłem prymitywną stronke ale zawsze to coś
      www.abchood.com/waldenoc
      podzielcie sie uwagami prosze
      • Gość: Ola Re: DOMEK DO WYNAJECIA K/ODESSY-M.CZARNE IP: *.man.polbox.pl 09.04.03, 14:42
        Niedaleko czyli gdzie? jaki jest dojazd do odessy?
        • Gość: oloczak Re: DOMEK DO WYNAJECIA K/ODESSY-M.CZARNE IP: eurocom:* / 192.168.10.* 10.04.03, 15:21
          120km na wschód od Odessy-na mapie widać OCHAKIV(OCHAKOV)
          • Gość: Bschontschyschtsck Re: DOMEK DO WYNAJECIA K/ODESSY-M.CZARNE IP: *.lo9.szczecin.pl 22.04.03, 10:09
            Gość portalu: oloczak napisał(a):

> 120km na wschód od Odessy-na mapie widać OCHAKIV(OCHAKOV)

Masz złą mapę!!! Nie ma na Ukrainie miejscowości o podanej przez ciebie nazwie -
            owszem jest Oczaków - czyli po ukraińsku Oczakiw(Очаків)! ((-;
      • Gość: oloczak Re: DOMEK DO WYNAJECIA K/ODESSY-M.CZARNE IP: *.cpip.pl / 192.168.0.* 22.04.03, 09:29
        NADAL MAM ZEPSUTY KOMP I KORZYSTAM GOŚCINNIE Z INNEGO-ALE MOŻECIE PISAĆ
        CZYTAM UWAŻNIE
        ODPOWIEM NA PRYWATNE MAILE WKROTCE
        DZIEKUJE I PRZEPRASZAM-WALDEMAR
      • krista113 Re: DOMEK DO WYNAJECIA K/ODESSY-M.CZARNE 10.06.03, 17:35
        Ja bylam nie daleko Odessy w Iliczewsku i za domek z dykty kazali nam placic po 10 dolarów wiec Twoja propozycja za 15 zł jest fantastyczna.

Chetnie skorzytstam przy nastepnym pobycie na Ukrainie bo tam jest naprawde fantastycznie. Moze uda mie sie tez z Odessy wybrac statkiem do Batumi do Gruzji bo ponoc takie statki kursuja.

Pozdrawiam

Krista
    • Gość: Fasolka Re: DOMEK DO WYNAJECIA K/ODESSY-M.CZARNE IP: *.multicon.pl 11.04.03, 18:06
      Wybieram się z przyjaciółmi na Krym w sierpniu, część czasu spędzimy niedaleko
      Odessy. Czy by skorzystać z Twej propozycji, trzeba to wcześniej (jak
      wcześniej) "zaanonsować"?
      pzdr
      • oloczak Re: DOMEK DO WYNAJECIA K/ODESSY-M.CZARNE 12.04.03, 00:35
        ja najchętniej bym wynajmował na 2 lub 3 tygodnie bo wtedy jest lepiej
        zorganizować pobyt-kilka dni to raczej nie ,ale chętnie pomoge znaleść kwatere
        przyzwoitą na miejscu bo znam tam ludzi i warunki jakie mają.
        chciałbym zachęcić na pobyt tam bo warunki lepsze niż powiedzmy w
        Bułgarii,jeżeli chodzi o wypoczynek i warunki finansowe
        na razie Polaków tam około zero:),ale to tylko atut
        ważne jest też to ,że nie czujesz sie jak maszynka do wyciągania pieniedzy i
        twojej kieszeni
        piszcie odpowiem na pytania,bo ludzi znających ten temat jest niewielu.

chetnie pomoge ,jedźcie- zobaczcie a napewno przyjedziecie jeszcze raz.

ważne są też finanse,gdzie jest podobna oferta w tych warunkach?
        powiedzmy 20 dni to jest 3 bańki na osobe, przy obecnych cenach to
        jest dobra propozycja bo koszt wczasów 4os. rodziny jest 3 razy mniejszy niż
        u nas nad morzem (bo przecież ważne jest ile sie wyda na wyżywienie i
        przyjemnosci typu:piwko i lody i rybka)

b.prosze o komentarze-może ja źle myśle?
        • Gość: Fasolka Re: DOMEK DO WYNAJECIA K/ODESSY-M.CZARNE IP: *.multicon.pl 18.04.03, 16:31
          Dzięki serdeczne! Największą trudnością dla nas jest na razie zorganizowanie
          samego przejazdu-nie bardzo orientujemy się, jak zaplanować podróż, by
          kosztowała jak najmniej (jednocześnie zwiedzając ciekawe miejsca). Masz może
          jakieś sugestie? Byłabym wdzięczna za każdą pomoc!
          Ola
          hogsmeade13@poczta.onet.pl
          • Gość: oloczak Re: DOMEK DO WYNAJECIA K/ODESSY-M.CZARNE IP: *.cpip.pl / 192.168.0.* 19.04.03, 17:43
            musisz poczekać na odpowiedż bo mam zepsutą sieć i korzystam z kompa nie
            mojegoale odpowiem na 100%
            waldemar
    • Gość: turysta Re: DOMEK DO WYNAJECIA K/ODESSY-M.CZARNE IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 19.04.03, 21:20
      oloczak napisał:

> Zapraszam do mojego domku ,który zbudowałem na cypelku nad samym morzem(200m)
      > Szczegółowe informacje i zdjecia(bo nie mam jeszcze strony www)wyśle pocztą.
      > Dla zachety podam orientacyjną cene 15zł. za noc.Wiem ,że kwatery są tańsze
      > na ukrainie,bo jestem tam cząsto i znam dobrze sytuacje i ceny ale możliwości
      > na kwaterach i standard są znikome!Co znaczy prysznic,ciepła woda i normalny
      > kibelek(tego tak brakuje i na kwaterach i w tanich hotelikach)
      > Moja uwaga po przeczytaniu wypowiedzi na forum jest taka:nie trzeba sie
      > wymądrzać na temat ukrainy -to wielki kraj i zależy gdzie sie jest.
      > ja moge powiedzieć że warto jechać i absolutnie nie obawiać sie ani policji
      > ani mafii

Myślę , że pomysł jest bardzo dobry . Miejsce jak najbardziej . Bardzo duże
      walory turystyczne . A dodatkowo bez tłumu turystów. Interesuje mnie standard
      tegoż miejsca (domku) .Mam ochotę na spędzenie ok. 2 tygodni w takim miejscu .
      A jaka lokalizacja? Mam trochę przesyt w zakresie masowej turystyki i
      zamieszkiwania w hotelach , nawet tych najlepszych . Dlaczego na tak niskim
      pułapie cenowym wyznaczyłeś koszt noclegu? Miejsce ? standard ? Jestem naprawdę
      zainteresowany .
      Leszek
      > jestem też pod gg 5413584-waldemar
      • Gość: Ryba Re: DOMEK DO WYNAJECIA K/ODESSY-M.CZARNE IP: *.auth-el-0209568.acn.pl 20.04.03, 05:30
        Gość portalu: turysta napisał(a):

> oloczak napisał:
        >
        > > Zapraszam do mojego domku ,który zbudowałem na cypelku nad samym morzem(20
        > 0m)
        > > Szczegółowe informacje i zdjecia(bo nie mam jeszcze strony www)wyśle poczt
        > ą.
        > > Dla zachety podam orientacyjną cene 15zł. za noc.Wiem ,że kwatery są tańsz
        > e
        > > na ukrainie,bo jestem tam cząsto i znam dobrze sytuacje i ceny ale możliwo
        > ści
        > > na kwaterach i standard są znikome!Co znaczy prysznic,ciepła woda i normal
        > ny
        > > kibelek(tego tak brakuje i na kwaterach i w tanich hotelikach)
        > > Moja uwaga po przeczytaniu wypowiedzi na forum jest taka:nie trzeba sie
        > > wymądrzać na temat ukrainy -to wielki kraj i zależy gdzie sie jest.
        > > ja moge powiedzieć że warto jechać i absolutnie nie obawiać sie ani policj
        > i
        > > ani mafii
        >
        > Myślę , że pomysł jest bardzo dobry . Miejsce jak najbardziej . Bardzo duże
        > walory turystyczne . A dodatkowo bez tłumu turystów. Interesuje mnie
        standard
        > tegoż miejsca (domku) .Mam ochotę na spędzenie ok. 2 tygodni w takim
        miejscu .
        > A jaka lokalizacja? Mam trochę przesyt w zakresie masowej turystyki i
        > zamieszkiwania w hotelach , nawet tych najlepszych . Dlaczego na tak niskim
        > pułapie cenowym wyznaczyłeś koszt noclegu? Miejsce ? standard ? Jestem
        naprawdę
        >
        > zainteresowany .
        > Leszek
        > > jestem też pod gg 5413584-waldemar

A propos cen: ceny odzwierciedlają lokalny rynek. Stąd i pułap cenowy taki jaki
        jest. Anyway: to nie zawsze prawda, że tańsze kwatery są gorsze. Zdarza się, że
        można na Ukrainie nad Morzem Czarnym pobyć taniej, ale i lepiej.
        W każdym razie też się odezwę w sprawie tegoż lokum na tydzień, bo odwiedzam
        znajomą 140 km od Odessy i gdzieś chcemy pojechać na jakiś tydzień. Łi`ll sii...

• Gość: Ela Re: DOMEK DO WYNAJECIA K/ODESSY-M.CZARNE IP: *.abo.wanadoo.fr 22.04.03, 10:52
          Toz to okropienstwo! Domek z pustakow, bez tynku, ani jednego drzewka
          w poblizu. Na plazy widac betonowe obmurowania i byle jak rozrzucone tafle
          betonowe. Jest troche piasku, a widoczna skarpa przerazliwie smutna.
          Nic dziwnego ze cena niska. Ja dziekuje bardzo za takie wakacje.
          • Gość: oloczak Re: DOMEK DO WYNAJECIA K/ODESSY-M.CZARNE IP: eurocom:* / 192.168.10.* 22.04.03, 15:06
            Gość portalu: Ela napisał(a):

> Toz to okropienstwo! Domek z pustakow, bez tynku, ani jednego drzewka
            > w poblizu. Na plazy widac betonowe obmurowania i byle jak rozrzucone tafle
            > betonowe. Jest troche piasku, a widoczna skarpa przerazliwie smutna.
            > Nic dziwnego ze cena niska. Ja dziekuje bardzo za takie wakacje.

TRZEBA UWAZNIE CZYTAC!!!!ZDJECIA SA Z MARCA I NIE MA ZIELENI/JAK PRZYJADE W
            MAJU TO BEDA NOWE ZDJECIA/ALE DZIEKI ZA OPINIE
            • Gość: Kayo Re: DOMEK DO WYNAJECIA K/ODESSY-M.CZARNE IP: 195.117.241.* 26.05.03, 08:40
              ja z Waldemarem gadałej przez maila jak kupował ten dom owszem wszystko jest
              fajnie o ile ktoś potrzebuje ciszy i spokoju to może jego domek jest fajny, ale
              ja będąz tak blisko półwyspu krymskiego wolałbym jednak tam szukać
              zakwaterowania i cena nawet 15 zł mnie nie zachęci żebym siedział 2 tygodnie
              nad metrową plażą z betonu... gdyby cena była niższa to mógłbym się zastanowić
              nad tygodniowym pobytem w trakcie jazdy na półwysep ja dla Ciebie Waldku
              proponuję żebyś Ty tam zorganizował raczej motel którego harakterystyką i
              specjalnością byłoby przyjmowanie zmotoryzowanych polaków którzy chcą odpocząć
              w drodze na półwysep Krymski ...
              • Gość: oloczak Re: DOMEK DO WYNAJECIA K/ODESSY-M.CZARNE IP: eurocom:* / 192.168.10.* 27.05.03, 22:47
                he,he jaka plaża z betonu?????????
                plaża jest piaszczysta a z betonu jest falochron, nie widziałeś nad morzem
                falochronu??
                no , ale poważnie -ZAZNACZAM, że miejsce to jest do odpoczynku a nie wojaży-
                wszystko zależy co kto lubi- czegoż wiącej trzeba ? spokój,pogoda,ciepła woda,
                ryby i domek .
                jeżeli znasz temat to za takie warunki , nikt ci nie policzy taniej bo wiesz
                jakie są możliwosci na ich kwaterach.
                Ja mam 46 lat i maśle ,że dla takich ludzi jak ja chcących wypocząć !!!!!!!!!!!-
                to idealne warunki
                pozdrawiam
                waldemar
                waldenoc@wp.pl
                www.waldenoc.prv.pl
                • Gość: oloczak Re: DOMEK DO WYNAJECIA K/ODESSY-M.CZARNE IP: eurocom:* / 192.168.10.* 07.06.03, 18:22
                  domek gotowy w pełni-skończyli wszystko
                  zapraszam
                  www.waldenoc.prv.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka