Dodaj do ulubionych

EGIPT, TUNEZJA

IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 29.05.03, 16:23
Hej! Podzielcie sie informacja-jak w tych krajach wyglada mozliwosc wypadu do
dyskoteki czy do jakis pubow? Jest tam jakis wybor na miejscu (mysle o
Hurghadzie, ew. Sousse)-nie chcialbym wszyskich wieczorow na urlopie spedzic
w hotelu.Slyszalem rozne opinie na ten temat wiec prosze Was o
pomoc.pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: Ania Re: EGIPT, TUNEZJA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.03, 16:50
      jeżeli chodzi o życie nocne to więcej możliwości jest w Sousse niż Hurghadzie
      • Gość: marek Re: EGIPT, TUNEZJA IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 29.05.03, 17:45
        Dzieki Aniu za odpowiedz. Napisz jeszcze cos wiecej-jakie ceny itp.Ja biore pod
        uwage hotele Blibane,les piramides,kheops, riadh palms lub -moze bylas lub
        slyszalas o tych hotelach cos wiecej.pozdrawiam
        • Gość: ania Re: EGIPT, TUNEZJA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.03, 15:47
          Gość portalu: marek napisał(a):

> Dzieki Aniu za odpowiedz. Napisz jeszcze cos wiecej-jakie ceny itp.Ja biore
          pod
          >
          > uwage hotele Blibane,les piramides,kheops, riadh palms lub -moze bylas lub
          > slyszalas o tych hotelach cos wiecej.pozdrawiam

Zdecydowanie Riadh Palms, ceny przeliczajac na złotówki sa porównywalne do
          naszych z wyjatkiem alkoholi i papierosów. Niewiem jak lekko wydajesz
          pieniądze, ale na luźny pobyt dwutygodniowy powinno ci wystarczyć ok. 300$.
          Napisz w jakim biurze kupujesz ta imprezę, to dam ci znać czy warto, czy
          ewentualnie sa lepsze oferty cenowe.
          Pozdrawiam
          • Gość: marek Re: EGIPT, TUNEZJA IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 30.05.03, 16:12
            hej Aniu!
            Wiesz riadh palms wpadl mi w rece z Triady-jest tak oferta u nich-przy
            rezerwacji do 06.06 za dwa tygodnie HB-chce 1650-2000-w zaleznosci od
            terminu.pozdrawiam
    • Gość: marek Re: EGIPT, TUNEZJA IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 30.05.03, 11:42
      napiszcie cos wiecej jeszcze jak tam jest?Jest gdzie wyskoczyc wieczorami, czy
      kanjpy sa zeuropeizowane-jak to wyglada?pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka