Dodaj do ulubionych

Australia to syf..

IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 03.12.01, 19:15
Byłem, zobaczyłem, nie warto ..................
Obserwuj wątek
    • Gość: Bini Re: Australia to syf.. IP: *.hkcable.com.hk 04.12.01, 02:59
      Gość portalu: taki napisał(a):

> Byłem, zobaczyłem, nie warto ..................

Bylam, zobaczylam, warto tam zamieszkac (Tropical North QLD)!!!
      Frustracja przez Ciebie przemawia....................
    • Gość: zem Re: Australia to syf.. IP: *.stacje.agora.pl 17.01.02, 17:40
      jakies nieporozumienie, bylem 2 tygodnie - jest super
    • australia2002 krotko na ten temat 19.01.02, 23:25
      Australia jest pieknym i ciekawym, a przede wszystkim bardzo zroznicowanym
      krajem. W 99% ludzie sa nia zachwyceni i deklaruja chec powrotu w przyszlosci.
      Szkoda, ze znajdujesz sie w tym 1% niezadowolonych,ale masz prawo. Australia to
      kraj ludzi wolnych, usmiechnietych, dla Polakow troche smiesznych,ale mieszkajac
      w Australii szybko sie udziela system no worries! To dziala i jest zdrowsze niz
      wszechobecne i ogolnie udzielajace sie zgnusnienie w Polsce

pozdrawiam-mieszkaniec Australii

• australia2002 ZAPRASZAMY !!! 19.01.02, 23:27
      zapraszamy do Australii i Nowej Zelandii, wiecej szczegolow na stronie
      www.novagra.com
    • jaszek1111 Re: Australia to syf.. 07.02.02, 21:29
      Gość portalu: taki napisał(a):

> Byłem, zobaczyłem, nie warto ..................

Buahahahahahahaha! A co ty, koleś, widziałeś? Jak można pisać: 'Zobaczyłem
      Australię'?! Co zobaczyłeś? Sydney - miasto 4-krotnie większe (terytorialnie) od
      Londynu? Inne miasta - jakie? Wyspy - ile i jakie? Wielką Rafę Koralową - z góry
      czy może nurkowałeś? Gold Coast, Sunshine Coast, Frasier Island? Tropical
      Queensland, lasy deszczowe, Cape Tribulation? Kakadu National Park, Darwin? Ayers
      Rock, Alice Springs, Coober Peddy? Outback? Zachodnią Australię? Południe?
      Tasmanię? Jak długo oglądałeś Australię - bezpośrednio czy też znad zmywaka w
      kuchni?

Co jest warte zobaczenia wg Ciebie - na świecie, w Europie, w Polsce? Gdzie
      jeszcze byłeś i jakie masz porównanie?

Pozdrawiam Wielkiego Odkrywcę.

Jaszek

• Gość: asgas Re: Australia to syf.. IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 11.04.02, 22:45
      o boze....
    • Gość: orka Zgadza się z Jaszkiem IP: *.wola-justowska.sdi.tpnet.pl 12.04.02, 13:17
      Niestety jaszku tacy malkontenci jak ten zawsze się znajdą. Prawdopodobnie nie
      widział nawet połowy z tych rzeczy, które wymieniłes, oglądał AU z perspektywy
      slumsów i posciska pierdoły. Sama byłam w Austaralii ponad miesiąc i jest
      CUDOWNA. Marzę o tym, by zobaczyć jeszcze perth, Cocos Island, Norfolf Island.
      Olej tego bubka i nie beirz udziału w tej dyskusji, bo to ignorant przecie.
      bużka!
    • Gość: zielak Re: Australia to syf.. IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 12.04.02, 15:40
      a wiesz gdzie to jest?!!
    • Gość: kangur Re: Australia to syf.. IP: *.ideadesign.pl 09.07.02, 11:10
      człowieku chyba wylądowałeś z ksero na Kings Crossie........hahahahaha
      frajer....
    • Gość: A To może Oceania? IP: 212.244.106.* 29.07.02, 20:50
      Jeśli w Australii syf - sprawdź jaka jest Oceania. Zanim pojedziesz sprawdz w
      internecie - www.oceania.openweb.pl

Pozdrawiam
    • Gość: Greg Re: Australia to syf.. IP: *.inteligo.com.pl 30.07.02, 09:26
      To znaczy ze nic nie widziales ... To wspaniały kraj i ludzie ... Gdzies Ty był
      w dzielnicy Chińskiej?...
      • Gość: mariusz Re: Australia to syf.. IP: 195.205.44.* 30.07.02, 09:36
        oj ludzie dajcie spokoj tym utarczkom ten serwis ma sluzyc wymianie opinii a
        nie wzajemnym obrazaniu sie
        powiedzcie za ile mozna tam poleciec, czy korzystac z polskiego biura, w jakim
        czasie najlepiej i co da sie zobaczyc w 14 dni?
        moze jakies adresy kontakty?
        bede wdzieczny
    • Gość: Sham To moze wybierz sie do Oceanii IP: 193.108.206.* 19.09.02, 12:03
      Zanim pojedziesz - sprawdz w internecie: www.oceania.openweb.pl

Pozdrawiam
    • Gość: gosc Re: Australia to syf.. IP: *.lakecommunications.com 01.10.02, 18:32
      zobaczylam czesc Australii, piekne miejsca, bardzo zadbane, czyste, nowoczesne,
      z dobrymi drogami itd (az dziw ze w tak krotkim czasie z tak niewielka
      populacja kraj ten osiagnal taki stopien rozwoju) - szczegolnie ze przylecialam
      po pobycie z Azji.
      Z punktu widzenia turystyki - cos dla bogatych, raczej leniwych ludzi, ktorzy
      chca sobie wygodnie wypoczac. Wszystko skomercjalizowane na maxa, wycieczki,
      bileciki do kazdej dziury, przedstawienia symylujace np. zycie w starej kopalni
      zlota. Bezpiecznie, dobrze zorganizowane, na poziomie.
      Po Azji czuje sie porazajacy brak jakiejkolwiek historii, wszedzie stara sie
      podkreslic aborygenow i ich kulture ale w rzeczwistosci wyglada to jak farsa i
      nabijanie sie z nich (najwieksze muzeum, dzial aborygenski a pani przewodnik
      nie ma pojecia co ta sztuka oznacza tlumaczac ze tak w ogole wiekszosc to sa to
      turystyczne eksponanty majace niewiele wspolnego z aborygenami). Aborygenow
      widuje sie na polnocy (pewnie w srodku kraju tez), pijacych alkohol w srodku
      miasteczka.

Reasumujac: jezeli ktos juz wszedzie byl (z Nowa Zelandia wlacznie, rownie
      czysta i zadbana, zorganizowana chociaz nie wszedzie trzeba kupowac bilet,
      zdecydowanie bardziej malownicza i roznorodna, aborygeni wszedzie widoczni,
      normalnie pracuja), warto odwiedzic Australie.
      Oprocz Rafy Koralowej i pustyni wszystko jest w Europie a do tego w
      Europie 'czuc' kulture nie tylko nowoczesnosc. No i w au do kazdego ciekawszego
      miejsca trzeba jechac mnostwo kilometrow, czasami pare tysiecy.
      To moje wrazenia

Pozdrowienia
      Agata
      • Gość: Oz_Cirka Re: Australia to syf.. IP: 203.6.250.* 03.10.02, 04:35
        Reasumujac: jezeli ktos juz wszedzie byl (z Nowa Zelandia wlacznie, rownie
        czysta i zadbana, zorganizowana chociaz nie wszedzie trzeba kupowac
        bilet,
        zdecydowanie bardziej malownicza i roznorodna, aborygeni wszedzie
        widoczni,
        normalnie pracuja), warto odwiedzic Australie.

---------------------------------------------------------------
        Aborygenow nie ma w Nowej Zelandii, moze mialas na mysli Maori?
        • agatalek Re: Australia to syf.. 03.10.02, 17:27
          > Aborygenow nie ma w Nowej Zelandii, moze mialas na mysli Maori?
          masz racje, ciagle masz zakorzenione aborygen to pierwotny mieszkaniec (kurcze,
          ciagle swita mi ze tak wlasnie jest)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka