IP: 213.25.43.* 06.06.03, 09:25
Jest ciekawy artykuł z Pulsu Biznesu na WP a Aladinie.Ciekawe co z innymi
biurami o których było ostatnio głośno na Forum /Big Blue, Alfa Star i El
Greco z których 2 ostatnie są chyba z Aladinem powiązane/ ?
Obserwuj wątek
    • Gość: andy Re: Aladin IP: *.Astral.Lodz.PL 06.06.03, 09:36
      Teraz każde biuro może zbankrutować, aż strach wylatywać z polskimi
      touroperatorami!
    • Gość: RADEK Re: Aladin IP: *.Astral.Lodz.PL 06.06.03, 10:03
      Podobno właściciele ALLADINA ( tunezyjczycy to chyba byli) zabrali całą kase
      polskich turystów i uciekli z kraju. Jaki z tego morał??:
      A no taki ze najbezpieczniej jest jeździc na własną reke. pozdrawiam
      • Gość: Dzień świra Re: Aladin IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.03, 13:08
        Gość portalu: RADEK napisał(a):

> Podobno właściciele ALLADINA ( tunezyjczycy to chyba byli) zabrali całą kase
        > polskich turystów i uciekli z kraju. Jaki z tego morał??:
        > A no taki ze najbezpieczniej jest jeździc na własną reke. pozdrawiam

Ładny z ciebie świr jeżeli chcesz jechać na własną rękę (może do Tunezji), a
        może kupisz osobno bilet lotniczy i na miejscu zarezerwujesz sobie hotel ???
        Tylko uważaj bo jak linia lotnicza zbańczy to będziesz musiał pojechać na
        własną rękę na rowerze ?!
        • Gość: RADEK Re: Aladin IP: *.Astral.Lodz.PL 06.06.03, 22:19
          Gość portalu: Dzień świra napisał(a):

> Gość portalu: RADEK napisał(a):
          >
          > > Podobno właściciele ALLADINA ( tunezyjczycy to chyba byli) zabrali całą ka
          > se
          > > polskich turystów i uciekli z kraju. Jaki z tego morał??:
          > > A no taki ze najbezpieczniej jest jeździc na własną reke. pozdrawiam
          >
          > Ładny z ciebie świr jeżeli chcesz jechać na własną rękę (może do Tunezji), a
          > może kupisz osobno bilet lotniczy i na miejscu zarezerwujesz sobie hotel ???
          > Tylko uważaj bo jak linia lotnicza zbańczy to będziesz musiał pojechać na
          > własną rękę na rowerze ?!

Świr to cie strugał bezmózga istoto!!
        • Gość: RADEK Re: Aladin IP: *.Astral.Lodz.PL 06.06.03, 22:20

>
          > se
          >
        • Gość: RADEK Re: Aladin IP: *.Astral.Lodz.PL 06.06.03, 22:22

>
          > se
          >

świr to cie strugał bezmózga istoto
    • Gość: gg Re: Aladin IP: 213.25.43.* 06.06.03, 12:07
      Zastanawia mnie brak reakcji na wiadomości o upadku Aladina. Artykuł jest w
      prasie /chyba dość poważnej i wiarygodnej/ a tu nic. A na temat np. Big Blue
      wypowiadały się dziesiątki osób. Może po prostu nikt od dawna nie korzysta z
      usług Aladina.
      • Gość: Podróżnik Re: Aladin IP: 80.68.224.* 06.06.03, 14:55
        No... jestem zdziwiony! Byłem w tamtym roku z Aladinem w Turcji i było o.k!
        Wszystko pod najlepszą kontrolą. miałem zamiar wybrać się z nimi w tym roku do
        Tunezji a tu... proszę! Niespodzianka.
        Nawiasem mówiąc to prawda- El- Greco i Aladin to to samo! Jeden właściciel.
        I co teraz? Z Neccermanem jechać? Za nieosiągalne pieniądze?
        Chociaż...właściwie to nasz Bałtyk jest taki piękny... :((

Pozdrawiam!
        • Gość: Beata Re: Aladin IP: *.acn.pl 06.06.03, 23:04
          Sprawdx oferty last minute Neckermanna, sa tansze niz Alladyna.Przynajmniej
          teraz.
          A wiecie, ze strona Alladyna last minute dalej dziala?
          • Gość: ala Re: Aladin IP: *.visp.energis.pl 07.06.03, 18:00
            Czytam sobie te listy i dziękuję Bogu, że mam duszę niepokorną i od wielu,
            wielu lat podróżuję sama bez biur podróży. To często drożej (bo dużo się
            podróżuje, a nie siedzi w jednym hotelu przez tydzień lub dwa!)i mało wygodnie
            (przejazdy lokalnymi środkami transportu), ale daje wolność i pozwala na
            prawdziwe poznanie kraju, ludzi, kultury. Nie muszę być zdana na grupę ludzi,
            niedouczonego przewodnika i stres w rodzaju- a miał być pokój z widokiem na
            morze! Rozrywki w rodzaju baru, dyskoteki czy kabaretu też mnie nie pociągają.
            Z Aladinem były już problemy w zeszłym roku (w Turcji). I to była zapowiedź. W
            zeszłe wakacje też padło kilka biur i to z hukiem! W Polsce to normalna kolej
            rzeczy i żadne póki co ustawy tego nie zmienią. Wylatuję jutro na bezdroża tym
            samym
            samolotem, co turyści na plażę i basen za pośrednictwem biura podróży (ja
            wykupiłam tylko miejsce w samolocie). Miłych wakacji!
          • Gość: eden Re: Aladin IP: *.pleszew.sdi.tpnet.pl 11.06.03, 15:49
            Gość portalu: Beata napisał(a):

> Sprawdx oferty last minute Neckermanna, sa tansze niz Alladyna.Przynajmniej
            > teraz.
            > A wiecie, ze strona Alladyna last minute dalej dziala?

To spróbuj coś kupić...POWODZENIA!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka