Dodaj do ulubionych

czy Aladin jest uczciwa

IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 01.09.02, 16:23
Wybieram sie do Afryki. Najlepsza oferte znalazlam w Aladinie. Ale mam
problem czy oni sa uczciwi?
Obserwuj wątek
    • Gość: grzegorz Re: czy Aladin jest uczciwa IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 01.09.02, 17:55
      Byłem z Aladynem w ubiegłym roku na Krecie-było ok.Bardzo pożadny rezydent(mimo
      że w naszym hotelu było tylko czworo polaków rezyden siedział regularnie na
      dyżurach,w mgnieniu oka załatwiał wszystkie sprawy)dobrze zorganizowany
      transfer i zakwaterowanie,wszystko zgodne z ofertą.Miłego wypoczynku!
      • Gość: Podrozniczka czy Aladin jest w Czestochowie IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 01.09.02, 23:36
        Czy biura Aladyna sa w Czestochowie? Oferte znalazlam w internecie a ich
        telefon w Katowicach.
        Dziekuje za zyczenia
    • Gość: pawelk Re: czy Aladin jest uczciwa IP: 213.17.161.* 02.09.02, 08:26
      Byliśmy z nimi w tym roku w Bułgarii.
      Pomimo wczesniejszej rezerwacji chcieli nas wydymać na hotelu oferując gorszy
      mętnie tłumacząc dzień przed wylotem że się nie dało i będą kombinować.
      Ale na miejscu się postawilismy i pomimo spędzenia pół nocy na ulicy na kłótni
      z nimi ostatecznie załatwili nam lepszy hotel niż miał być na początku, więc w
      finale okazali się OK, ale należy uważać i twardo obstawać przy swoim gdyby co.
    • Gość: www.TripsTop.com Re: czy Aladin jest uczciwa IP: *.sgh.waw.pl 02.09.02, 09:25
      na ponizszych stronach mam dwie relacje ludzi ktorzy, byli z Aladinem w Turcji,
      doswiadczenia sa niestety nie mile...
      www.tripstop.com/index.php3?page=art&artID=154http://www.tripstop.com/index.php3?page=art&artID=136
      Pozdrawiam
      • Gość: www.TripsTop.com Re: czy Aladin jest uczciwa IP: *.sgh.waw.pl 03.09.02, 10:51
        Gość portalu: www.TripsTop.com napisał(a):

> na ponizszych stronach mam dwie relacje ludzi ktorzy, byli z Aladinem w
        Turcji,
        >
        > doswiadczenia sa niestety nie mile...
        > <a href="www.tripstop.com/index.php3?
        page=art&artID=154www.tripst
        > op.com/index.php3?
        page=art&artID=136"target="_blank">www.tripstop.com/index.php
        > 3?page=art&artID=154http://www.tripstop.com/index.php3?page=art&artID=136</a>
        > Pozdrawiam

Przepraszam za bląd w linkach, jeszcze raz

www.tripstop.com/index.php3?page=art&artID=154
        www.tripstop.com/index.php3?page=art&artID=136

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka