Gość: podrozniczka IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 01.09.02, 16:23 Wybieram sie do Afryki. Najlepsza oferte znalazlam w Aladinie. Ale mam problem czy oni sa uczciwi? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: grzegorz Re: czy Aladin jest uczciwa IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 01.09.02, 17:55 Byłem z Aladynem w ubiegłym roku na Krecie-było ok.Bardzo pożadny rezydent(mimo że w naszym hotelu było tylko czworo polaków rezyden siedział regularnie na dyżurach,w mgnieniu oka załatwiał wszystkie sprawy)dobrze zorganizowany transfer i zakwaterowanie,wszystko zgodne z ofertą.Miłego wypoczynku! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Podrozniczka czy Aladin jest w Czestochowie IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 01.09.02, 23:36 Czy biura Aladyna sa w Czestochowie? Oferte znalazlam w internecie a ich telefon w Katowicach. Dziekuje za zyczenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawelk Re: czy Aladin jest uczciwa IP: 213.17.161.* 02.09.02, 08:26 Byliśmy z nimi w tym roku w Bułgarii. Pomimo wczesniejszej rezerwacji chcieli nas wydymać na hotelu oferując gorszy mętnie tłumacząc dzień przed wylotem że się nie dało i będą kombinować. Ale na miejscu się postawilismy i pomimo spędzenia pół nocy na ulicy na kłótni z nimi ostatecznie załatwili nam lepszy hotel niż miał być na początku, więc w finale okazali się OK, ale należy uważać i twardo obstawać przy swoim gdyby co. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www.TripsTop.com Re: czy Aladin jest uczciwa IP: *.sgh.waw.pl 02.09.02, 09:25 na ponizszych stronach mam dwie relacje ludzi ktorzy, byli z Aladinem w Turcji, doswiadczenia sa niestety nie mile... www.tripstop.com/index.php3?page=art&artID=154http://www.tripstop.com/index.php3?page=art&artID=136 Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www.TripsTop.com Re: czy Aladin jest uczciwa IP: *.sgh.waw.pl 03.09.02, 10:51 Gość portalu: www.TripsTop.com napisał(a): > na ponizszych stronach mam dwie relacje ludzi ktorzy, byli z Aladinem w Turcji, > > doswiadczenia sa niestety nie mile... > <a href="www.tripstop.com/index.php3? page=art&artID=154www.tripst > op.com/index.php3? page=art&artID=136"target="_blank">www.tripstop.com/index.php > 3?page=art&artID=154http://www.tripstop.com/index.php3?page=art&artID=136</a> > Pozdrawiam Przepraszam za bląd w linkach, jeszcze raz www.tripstop.com/index.php3?page=art&artID=154 www.tripstop.com/index.php3?page=art&artID=136 Odpowiedz Link Zgłoś