Gość: Mario IP: *.tnt2.pontiac.mi.da.uu.net 09.12.01, 05:42 hej, wybieram sie do Rio w marcu. Jezeli ktos chcialby sie podzielic wrazeniami, prosze bardzo. Mario. mariusz1978@hotmail.com Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: polonus Tak... IP: 198.138.227.* 13.12.01, 22:11 bylem w listopadzie (wiosna) dos ceiplo 28-32C, piekne plaze, piekna woda, nie wykupuj zadnych dodatkowych wycieczek w biurze podrozy, na miejscu sa tansze. Np calodniowa wycieczka na wyspy tropikalne zaglowcem z ogromnym obiadem na jednej z nich to 60real (30USD). Tani hotel 30UDS/dobe bedzie mial marmurowe lazienki, mila odmiana po papierowych budach za 80USD w USA, jako ze surowce naturalne (marmur, granit) sa wlasnoscia narodu, mozna na targu (co weekend na capacabana) mozna za niewielki pieniadze kupic niewiarygodne cuda. Bogactwo smakow (co kawalek niesamowite pijalnie sokow z owocow egzotycznych) nie znanych nawet W USA. Dzielnice turystyczne sa gesto obstawione przez specjalna policie dla turystow (przed 94tym bylo sporo napadow). Zwiedzanie innych dzielnic nie polecam probowalem napadli mnie w celach rabunkowych. W centrum miasta slynhy Christ Redeemer na 700m gorce naokolo piekna dzungla. Miasto uchodzi za najpiekniejpozlozone na swiecie. Trudno sie nie zgodzic. Goraco polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barbara Re: RIO RIO RIO - byl ktos??? IP: *.dip.t-dialin.net 20.12.01, 11:56 podobnie jak Ty wiosna chcialabym z dwojgiem doroslych dzieci zwiedzic brazylie ok. 3 tygodni, Szukam kontaktu z biurem podrozy prowadzonym przez Polakow z Brazylii, ogolnie wiemy co chcielibysmy zobaczyc.Mam obawy co do bezpieczenistwa, ale ciekawosc chyba wezmie gore.Pozdrawiam barbara moj adres -wisba@aol.com Odpowiedz Link Zgłoś