_jagna Re: ...ile 12.07.03, 02:15 przepraszam, ale samo sie wyslalo bez zadnej wiadomosci. Mam pytanie, czy moze ktos mi napisac ile kosztuje wycieczka/wczasy w Tunezji, Egipcie, Turcji, Grecji - 1 tydzien przelom lipiec/sierpien. Jest to dosyc pilne i z gory dziekuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hepik Re: ...ile IP: *.visp.energis.pl 12.07.03, 05:06 Kup se gazetę.Dzisiaj w GW dodatek turystyczny i wszystkie twoje problemy się rozwiążą. Odpowiedz Link Zgłoś
_jagna Re: ...ile 12.07.03, 12:52 Gość portalu: hepik napisał(a): > Kup se gazetę.Dzisiaj w GW dodatek turystyczny i wszystkie twoje problemy się > rozwiążą. Gdyby to bylo takie proste, uwierz mi, nie pytalabym o to na forum. Niemniej jednak dziekuje za zainteresowanie i ponawiam swoja prosbe, naprawde jest to wazne. Tyle piszecie na tym forum to jeszcze tych pare cyferek nie zaszkodzi. Dzieki. Odpowiedz Link Zgłoś
_jagna Re: ...ile 12.07.03, 20:43 to co, nikt nie chce mi pomoc ? Czy to jest jakas tajemnica ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nessa Re: ...ile IP: *.cs.bialystok.pl 13.07.03, 15:22 Bylam na wczasach w Egipcie 3 lata temu. Byla to oferta last minute ze Scan Holiday. Kosztowala 1700 zl - naprawde dobra cena. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaska Re: ...ile IP: *.uni-greifswald.de 13.07.03, 17:03 bylam w egipcie, w hurghadzie 2 lata temu. mieszkalam w hotelu 3 gwiazdkowym, ale u nich to jak 4 gwiazdki na poludniu. super jedzenia, przemila obsluga, fajne pokoje i piekna plaza. kosztowalo mnie to na 2 tyg 3000zl, wiec podejrzewam, ze na tydzien okolo 1600. hotel nazywal sie jasmin. goraco polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
sliwka.w.czekoladzie Re: ...ile 14.07.03, 10:19 Tucja, 1 tydzien, ze Scan Holiday - 1 700 PLN Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mrowka Re: ...ile IP: *.dsl.hccnet.nl 14.07.03, 10:32 W zeszlym roku bylam m.in. w Turcji za 199 Euro/os za 8 dni (wliczony przelot i noclegi ze sniadaniami Odpowiedz Link Zgłoś