Dodaj do ulubionych

Sousse-hotel BLIBANE

28.07.03, 12:59
Czy ktoś był w tym roku w tym hotelu? Czy pokoje posiadają balkony?
Obserwuj wątek
    • Gość: Nicola Re: Sousse-hotel BLIBANE IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 28.07.03, 13:39
      Wiesz co ja nie widzialam tego hotelu w tym roku, widzialam go juz jakis czas
      temu, poza polozeniem jest beznadzieja, pracuje w biurze podrozy i blagam cie
      nie wybieraj tego hotelu, nie wiem moze go odnowili, moze nie, ale hotel ten
      wsrod i miejscowych tubylcow jak i wsrod turystow mial opinie raczej
      miejscowego "burdeliku" niz hotelu. Przy hotelu bylo wyschniete korytko, ktorym
      w czasie deszczu plynelo cos w rodzaju rzeczki, ale generalnie bylo to male
      wysypisko smieci...jeszcze raz mowie nie wiem jak jest teraz, ale nie polecam
      tego hotelu, a swoja droga mozesz napisac, ktore biuro ma ten hotel w swojej
      ofercie?
      z pozdrowieniami :)
      • Gość: Whisky Re: Sousse-hotel BLIBANE IP: NEO:* / 10.10.10.* 28.07.03, 14:13
        TRIADA...
    • Gość: Nicola Re: Sousse-hotel BLIBANE IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 28.07.03, 16:21
      hhmmm...Triada...
      • Gość: masterr3 Re: Sousse-hotel BLIBANEdo "Nicola" IP: *.bphpbk.pl 29.07.03, 08:23
        Gość portalu: Nicola napisał(a):

> hhmmm...Triada...

A jaki hotel polecasz (chodzi mi o 3+ lub 4 *
        pozdrowienia
        • Gość: Nicola Re: Sousse-hotel BLIBANEdo 'Nicola' IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 29.07.03, 09:22
          z tych polozonych w sousse i ktore ja znam oczywiscie to moge polecic
          karawan***, El Hana Beach*** tez nie jest zly, oba sa max kilometr od mediny,
          pokoje maja klimatyzowane, jedzonko w bufecie, hotele **** zawsze beda troszke
          dalej od centrum : Riadh Palms, Sousse Palace; dobrym hotelem jest tez saadia,
          ktora jest w skanes, do plazy ma jakies 300 metrow, ale dochodzi sie tam alejka
          ogrodowa
          • astika Re: Sousse-hotel BLIBANEdo 'Nicola' 29.07.03, 10:49
            Dziękuję za ostrzeżenie. A wiesz coś może o hotelu NOUR EL KANTAOUI?
            • Gość: Nicola Re: Sousse-hotel BLIBANEdo 'Nicola' IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 29.07.03, 13:16
              El Kantaoui jest swietnym miejscem, ale tego hotelu nie znam...
              • Gość: foniak BLIBANE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.03, 13:39
                bylam w tym hotelu 2 lata temu i naprawde go nie polecam. Zgadza sie wg mnie to
                okoliczny "burdelik" a co do jedzenia to szkoda wogóle wspominac. Totalna
                beznazieja. Nigdy juz nie wybralabym tego hotelu.
                POZDR.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka