astika 28.07.03, 12:59 Czy ktoś był w tym roku w tym hotelu? Czy pokoje posiadają balkony? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Nicola Re: Sousse-hotel BLIBANE IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 28.07.03, 13:39 Wiesz co ja nie widzialam tego hotelu w tym roku, widzialam go juz jakis czas temu, poza polozeniem jest beznadzieja, pracuje w biurze podrozy i blagam cie nie wybieraj tego hotelu, nie wiem moze go odnowili, moze nie, ale hotel ten wsrod i miejscowych tubylcow jak i wsrod turystow mial opinie raczej miejscowego "burdeliku" niz hotelu. Przy hotelu bylo wyschniete korytko, ktorym w czasie deszczu plynelo cos w rodzaju rzeczki, ale generalnie bylo to male wysypisko smieci...jeszcze raz mowie nie wiem jak jest teraz, ale nie polecam tego hotelu, a swoja droga mozesz napisac, ktore biuro ma ten hotel w swojej ofercie? z pozdrowieniami :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Whisky Re: Sousse-hotel BLIBANE IP: NEO:* / 10.10.10.* 28.07.03, 14:13 TRIADA... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nicola Re: Sousse-hotel BLIBANE IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 28.07.03, 16:21 hhmmm...Triada... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: masterr3 Re: Sousse-hotel BLIBANEdo "Nicola" IP: *.bphpbk.pl 29.07.03, 08:23 Gość portalu: Nicola napisał(a): > hhmmm...Triada... A jaki hotel polecasz (chodzi mi o 3+ lub 4 * pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nicola Re: Sousse-hotel BLIBANEdo 'Nicola' IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 29.07.03, 09:22 z tych polozonych w sousse i ktore ja znam oczywiscie to moge polecic karawan***, El Hana Beach*** tez nie jest zly, oba sa max kilometr od mediny, pokoje maja klimatyzowane, jedzonko w bufecie, hotele **** zawsze beda troszke dalej od centrum : Riadh Palms, Sousse Palace; dobrym hotelem jest tez saadia, ktora jest w skanes, do plazy ma jakies 300 metrow, ale dochodzi sie tam alejka ogrodowa Odpowiedz Link Zgłoś
astika Re: Sousse-hotel BLIBANEdo 'Nicola' 29.07.03, 10:49 Dziękuję za ostrzeżenie. A wiesz coś może o hotelu NOUR EL KANTAOUI? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nicola Re: Sousse-hotel BLIBANEdo 'Nicola' IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 29.07.03, 13:16 El Kantaoui jest swietnym miejscem, ale tego hotelu nie znam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: foniak BLIBANE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.03, 13:39 bylam w tym hotelu 2 lata temu i naprawde go nie polecam. Zgadza sie wg mnie to okoliczny "burdelik" a co do jedzenia to szkoda wogóle wspominac. Totalna beznazieja. Nigdy juz nie wybralabym tego hotelu. POZDR. Odpowiedz Link Zgłoś