masterr3 06.08.03, 12:14 Krótkie ale ważne czy karty płatnicze Maestro i Visa elektron w Tunezji są akceptowane przez bankomaty i inne Posy ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iwka901 Re: Tunezja-karty-Maestro i visa electron 06.08.03, 12:26 visa elektron nie, maestro tak. Niestety zdarza się że wciąga kartę i znikąd pomocy. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Tunezja-karty-Maestro i visa electron IP: 194.181.60.* 06.08.03, 12:55 Nie ałaśnie Visa Elektron. Maestro zostaw w domu. Ale są duże prowizje.Lepiej weź Eurolub dolary. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: margo Re: Tunezja-karty-Maestro i visa electron IP: *.ists.pl / 192.168.1.* 08.08.03, 09:31 Jesli chciałabys zrobić zakupy na strefie wolnoclowej na lotnisku w Tunezji , musisz mieć gotowke , albo jakąś Visa kartę pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kajka Re: Tunezja-karty-Maestro i visa electron IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.08.03, 10:24 Korzystałam z kart Visa i Visa Electron, widziałam gdzieniegdzie znaki Maestro na bankomatach w Sousse, Monastyrze, Tunisie. Ale zdarzyła mi się sytuacja, że nie działały żadne łącza zagraniczne (czytaj - żadna z moich kart) przez prawie dobę, a przygodnie poznane i z identycznym kłopotem Francuzki mówiły, że podobny problem zdarzył im się również kilka dni wcześniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NITKA Re: Tunezja-karty-Maestro i visa electron IP: *.zywiec.plusnet.pl 08.08.03, 12:55 Wróciłam przedwczoraj. Tylko VISA lub gotówka /euro i dolar/ Odpowiedz Link Zgłoś
czarodziejka1 Re: Tunezja-karty-Maestro i visa electron 08.08.03, 13:29 Byłam dwa tygodnie w Sousse. Korzystałam kilka razy z bankomatu kartą VISA, a na lotnisku w strefie wolnocłowej (ceny w Euro) płaciłam MASTERCARD. Bez żadnych problemów :) Odpowiedz Link Zgłoś