Gość: rudy IP: *.chello.pl 18.08.03, 20:02 Czy ktoś był w tym hotelu? Jadę we wrześniu z Triadą i szukam opinii. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
paria Re: Nour El Kantaoui w Sousse 19.08.03, 10:32 Witam. Kiedyś już opisałam mój pobyt w tym hotelu. Podaję skrót: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=193&w=7228869 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: megwi Re: Nour El Kantaoui w Sousse IP: *.law.uj.edu.pl 19.08.03, 13:49 Byłam w tym hotelu w zeszłym roku z Triadą. Hotel obskurny, stary, klimatyzacja prawie nie działała, stołówka brudna, jedzenie marniuchne:-))), zawsze kolejki, bo potem wszystkiego brakowało. No cóż, na szczęście nie pojechałam tam, żeby siedzieć w hotelu i jeść:-))) i dobrze się bawiłam. Powodzenia:-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rudy Re: Nour El Kantaoui w Sousse IP: *.chello.pl 19.08.03, 16:41 Bardzo dziękuję za odpowiedzi. To mój kolejny pobyt w Sousse więc mniej więcej wiem czego się spodziewać. Nie mogłem tylko przypomnieć sobie samego hotelu, choć pewnie widziałem go mnóstwo razy.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
bartex3 Re: Nour El Kantaoui w Sousse 26.08.03, 11:32 Cześć, Ja też planuję wyjazd do Tunezji z Triadą A Ty kiedy tam lecisz? i skąd? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rudy Re: Nour El Kantaoui w Sousse IP: *.chello.pl 26.08.03, 15:17 Lecę z Warszawy 16. września. Jeszcze trzy tygodnie... Odpowiedz Link Zgłoś