Gość: normalna? IP: *.luszowice.sdi.tpnet.pl 20.08.03, 10:06 Wczoraj wróciłam z Eximem z Hurghady i jestem bardzo zadowolona , mało tego , załuję , ze byłam tylko tydzień (chociaż zmieniono mi hotel , a rezydentki są niekompetentne). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: greek Re: ZADOWOLONA z wyjazdu IP: *.zywiec.plusnet.pl 20.08.03, 12:32 Witaj, Zaraz Cię tu posądzą że jesteś spowinowacona (a może spokrewniona) z Exim'em. Jak można być zadowolonym z podróży z naszym biurem podróży??!!.... Mnie już posądzali o różne powinowactwa. Może dojdzie mi jeszcze Exim. Życzę takiego własnie Twojego otymizmu i uśmiechu wszystkim forumowiczom. Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: megwi Re: ZADOWOLONA z wyjazdu IP: *.law.uj.edu.pl 20.08.03, 13:03 ja byłam w Egipcie z Eximem 2 razy: w Hurghadzie i Sharm i było naprawdę super!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pjd Re: ZADOWOLONY z wyjazdu IP: 212.160.200.* 20.08.03, 13:35 Byłem 2 razy ze Scanem [1999 i 2000] na lastach i byłem zadowolony z wyjazdu :-) Odpowiedz Link Zgłoś
astika Re: ZADOWOLONA z wyjazdu 20.08.03, 13:47 Witam, ja też jestem zadowolana z dotychczasowych wyjazdów /Orbis, Itaka, Sigma- Travel, Triada/. Pozdrawiam, Astika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zadowolona Re: ZADOWOLONA z wyjazdu IP: *.luszowice.sdi.tpnet.pl 20.08.03, 14:04 No i co z tego , że zmieniono mi hotel , nie poleciałam tam , aby przesiadywac w hotelu , morze jest cieplutkie , rafa przeurocza , żarełko extra ,obsługa w hotelu nienaganna , Luksor i Kair do podziwiania i zadumy... czego więcej trzeba? Pozdrawiam (byłam pierwszy i mam nadzieję , że nie ostatni raz , nie mam żadnych powiązań z żadnym z biur podróży!) Odpowiedz Link Zgłoś