Dodaj do ulubionych

Rumunia - nocna jazda

IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 26.07.01, 10:13
Na początku sierpnia jadą do Bułgarii przez Rumunię. Czy w nocy w Rumunii nie
ma kłopotu z tankowaniem? Czy raczej lepiej poszukać gdzieś w Rumunii noclegu?
A jak tak to gdzie?
Obserwuj wątek
    • Gość: Kayo Re: Rumunia - nocna jazda IP: 195.117.241.* 26.07.01, 19:41
      nie ma problemu z tankowaniem ani jazdą nocną można też znaleźć nocleg nie ma
      się co bać rumunii to normalny cywilizowany kraj tylko trochę biedniejszy od
      nas ... resztę wniosków wyciągniesz na miejscu sam... !!! życzę miłej podróży
      ja też tam jadę
    • Gość: sisi Re: Rumunia - nocna jazda IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 27.07.01, 10:40
    • Gość: j Re: Rumunia - nocna jazda IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 30.07.01, 15:47
      Gość portalu: darek napisał(a):

> Na początku sierpnia jadą do Bułgarii przez Rumunię. Czy w nocy w Rumunii nie
      > ma kłopotu z tankowaniem? Czy raczej lepiej poszukać gdzieś w Rumunii noclegu?
      > A jak tak to gdzie?

• Gość: michal Re: Rumunia - nocna jazda IP: 213.134.150.* 30.07.01, 20:19
        Podróż po Rumunii nocą nie należy do najłatwiejszych. Nie ze względu na
        niemożność tankowania(ten kraj wbrew obiegowym i nieprawdziwym opiniom leży w
        Europie). Drogi w Rumunii nie należą jednak do najlepszych. Jeżeli ktoś
        decyduje się na jazdę w nocy musi uważać na samochody bez świateł i wozy oraz
        tabory Cygańskie również nieoświetlone. Można urwać zawieszenie jeżeli za póżno
        zauważy się dziury w drodze.W nocy jest również więcej patroli policyjnych.
        Opowieści o policjantach - łapownikach to bzdura, ale jak przekroczysz prędkość
        zapłacisz. Ja sam jeździłem nocą po Rumunii i nic mi się nie stało. Nocleg
        można znaleźć w licznych motelach.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka