Gość: darek IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 26.07.01, 10:13 Na początku sierpnia jadą do Bułgarii przez Rumunię. Czy w nocy w Rumunii nie ma kłopotu z tankowaniem? Czy raczej lepiej poszukać gdzieś w Rumunii noclegu? A jak tak to gdzie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kayo Re: Rumunia - nocna jazda IP: 195.117.241.* 26.07.01, 19:41 nie ma problemu z tankowaniem ani jazdą nocną można też znaleźć nocleg nie ma się co bać rumunii to normalny cywilizowany kraj tylko trochę biedniejszy od nas ... resztę wniosków wyciągniesz na miejscu sam... !!! życzę miłej podróży ja też tam jadę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sisi Re: Rumunia - nocna jazda IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 27.07.01, 10:40 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j Re: Rumunia - nocna jazda IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 30.07.01, 15:47 Gość portalu: darek napisał(a): > Na początku sierpnia jadą do Bułgarii przez Rumunię. Czy w nocy w Rumunii nie > ma kłopotu z tankowaniem? Czy raczej lepiej poszukać gdzieś w Rumunii noclegu? > A jak tak to gdzie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal Re: Rumunia - nocna jazda IP: 213.134.150.* 30.07.01, 20:19 Podróż po Rumunii nocą nie należy do najłatwiejszych. Nie ze względu na niemożność tankowania(ten kraj wbrew obiegowym i nieprawdziwym opiniom leży w Europie). Drogi w Rumunii nie należą jednak do najlepszych. Jeżeli ktoś decyduje się na jazdę w nocy musi uważać na samochody bez świateł i wozy oraz tabory Cygańskie również nieoświetlone. Można urwać zawieszenie jeżeli za póżno zauważy się dziury w drodze.W nocy jest również więcej patroli policyjnych. Opowieści o policjantach - łapownikach to bzdura, ale jak przekroczysz prędkość zapłacisz. Ja sam jeździłem nocą po Rumunii i nic mi się nie stało. Nocleg można znaleźć w licznych motelach. Odpowiedz Link Zgłoś