Gość: nynio IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 29.08.03, 09:45 czesc, czy kots moze polecic jakis fajny hotel w tym miescie, a moze wiecie cos na temat hotelu Samara z oferty OasisTour? Dziekuje za wszelkie info. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Martaa2 Re: Tunezja, Sousse, jaki hotel? IP: *.acn.pl 29.08.03, 11:36 Ja byłam w tym roku w Sousse w hotelu "Riadh Palms" ****. Bardzo dobry hotel, położony przy samej plaży, ogromny basen, cicho, spokojnie. W hotelu czyściutko, pyszne wyżywienie. Blisko promenada plażowa i centrum. Bardzo polecam. Ten hotel ma w swojej ofercie Triada, Neckermann i Scan Holiday. "Samarę " kojarzę z widzenia, aby się dostać do plaży trzeba przejść przez bardzo ruchliwą ulicę, a poza tym wracałam samolotem z ludźmi, którzy tam byli z Oasisem i nie byli zadowoleni.Ani z hotelu, ani z biura. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: margoblue Re: Tunezja, Sousse, jaki hotel? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.08.03, 11:42 Gość portalu: nynio napisał(a): > czesc, czy kots moze polecic jakis fajny hotel w tym miescie, a moze wiecie > cos na temat hotelu Samara z oferty OasisTour? > Dziekuje za wszelkie info. witaj, bylam w lipcu w sousse w hotelu samara. jest super! wiecej pisalam w odpowiedzi na post JJ kilka tygodni temu, poszukaj. sprawdz tez informacje na www.travelforum.pl, wejdz na hotele-tunezja. powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Z. Re: Tunezja, Sousse, jaki hotel? IP: 195.117.149.* 29.08.03, 16:04 Samara to przyjemny hotel z miłą obsługą i ładny basen. Nie mieszkałem tam, ale często przychodziłem (mieszkałem w hotelu obok). Aha, i jeszcza taka zaleta, że to nie jest jakieś kompletne zadupie - do mediny jest jakieś 30 minut pieszo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bebiak Re: Tunezja, Sousse, jaki hotel? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.03, 15:52 Ja mieszkałam w Samarze w lipcu 2000 roku (byłam wówczas ze Scan Holiday) i doprawdy było mi tam świetnie. Dla mnie istotne było to, że to nie jeden wielki moloch, a kilka budynków usytuowanych w ładnym ogrodzie. Miło wspominam naprawdę niezły wybór w ramach śniadań i kolacji (szwedzki stół). Nie jest usytuowany przy samej plaży, ale plaża jest bardzo blisko i nie jest to jakiś problem. Dwa baseny (w tym jeden kryty) oraz (płatny) kort tenisowy. Dla dzieci sporo wczesnowieczornych imprez w ramach programu animacyjnego organizowanych przez wszystkie biura (plus animator hotelu), których klienci tam mieszkali. Sympatyczna obsługa (na wszystkich szczeblach), ale jak złamała mi się listwa w łóżku i poprosiłam o wymianę to wymieniono mi całkiem dobry prysznic! W recepcji mówią oczywiście po angielsku, ale chyba pomylono pokoje, co mnie rozbawiło niesamowicie. Pozdrowionka. B. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nynio Re: Tunezja, Sousse, jaki hotel? IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 01.09.03, 10:16 dziekuje bardzo za info, biore wszystko pod uwage... mam jeszcze jedno pytanie, bo mi, cholera urlop przesuneli... czy na poczatku pazdziernika pogoda jest nadal taka jaka powinna byc, czyli czy czy jest goraco, slonecznie i tempreatura wody odpowiednia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PIter Re: Tunezja, Sousse, jaki hotel? IP: *.kalisz.sdi.tpnet.pl 01.09.03, 12:03 Ha hotel Samara,miałem okazję pracować w tym hotelu przez 8 mcy,i gorąco polecam ten hotel !! Blisko do centrum i na plaże i oczywiście do miejsc rozrywki (dyskoteka Samara polecam gorąco zwłaszcza w soboty. Na terenie hotelu Darek Karawana organizuje przejażdżki na wielbłądach również polecam!!a październik jest ok tylko wieczorkiem już trochę chłodno. dobry wybór !! polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ŁOLI Re: Tunezja, Sousse, jaki hotel? IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 01.09.03, 23:42 Byłem w Samarze 3 lata temu. Naprawde ok. Polecam. Dobre jedzonko i duzo. Naprawde dobre 3 gwiazdki nawet z plusem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: Tunezja, Sousse, jaki hotel? IP: 213.77.23.* 02.09.03, 10:24 Thour Khalef - rewelacja za niewielką cenę. A poza tym dookoła najpiękniejszy ogród w Sousse Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: masterr3 tour khalef - sousse IP: *.bphpbk.pl 03.09.03, 15:01 Tour khalef - byłem tam tylko jedną noc z konieczności i na szczęście tylko jedną (exim zapieprzył jak zwykle) nigdy więcej do tego hotelu nie pojadę. Odpowiedz Link Zgłoś