Dodaj do ulubionych

Upadek Big Blue - potwierdzone przez media

IP: *.chomiczowka.waw.pl 03.10.03, 17:01
właśnie w radio podano informacje o upadku biura Big Blue
Obserwuj wątek
    • Gość: kondi Re: Upadek Big Blue - potwierdzone przez media IP: *.tele2.pl 03.10.03, 17:08
      BiG BLUE padło, nastepny w kolejce jest ALFASTAR, niech slabe biura ktore nie
      potrafia sie nauczyc ze to klient jest wazny pozostana w pamieci oszukanych
      klientow
    • Gość: wczasowicz Re: Upadek Big Blue - potwierdzone przez media IP: 217.97.148.* 03.10.03, 17:30
      nie bardzo wiem z czego sie cieszyć. z kim bedziemy jeździć?
      bb padło, alfa star - wdług waszy zyczeń padnie itd jeśli chodzi
      o polskie biura. a jak za rok wakacje będą kosztować 3000 zł
      to kto poleci? prominenci?
      powodzenia
      • Gość: kondi Re: Upadek Big Blue - potwierdzone przez media IP: *.tele2.pl 03.10.03, 17:44
        nie prominenci, powstana moze kolejne , nowe biura (moze nawet na zgliszczach
        tych upadlych), ktore nie beda oszukiwac klientow, ja osobiscie teraz wole
        jezdzic z zagranicznymi biurami - to jest problem, znowu kolejny dzial
        gospodarki ktorego my Polacy nie jestesmy w stanie zagospodarowac i
        odpowiedzialnie poprowadzic

pozdrowienia
        • Gość: ninka Re: Upadek Big Blue - potwierdzone przez media IP: *.net.pl 05.10.03, 01:18
          Niestety, według mnie jeżeli splajtuja nastepne biura, to tych kilka, które
          zostanie poduktuje tak wysokie ceny(brak konkurencji na rynku), że być moze na
          wakacje pojazda tylko ci z "wypasem" w portfelu. a na wejście nowych na rynek
          tak bardzo bym nie liczyła. Jak pokazuje życie, nie jest to taki interes, skoro
          większość klientów "poluje" tylko na last minute.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka