Gość: ka IP: *.otvk.olawa.pl 22.10.03, 13:14 Czy ktokolwiek spędzał sylwestra w paryżu organizowanego przez biuro podróży? Dla mnie ten pomysł jest mało ciekawy, a bardzo chcę jechać. Czy warto (i taniej) jest jechać do Paryża na własną rękę? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lora Re: Sylwester w Paryżu IP: 193.0.117.* 22.10.03, 16:35 bylismy w tamtym roku z orbisem;dobra organizacja, b. dobry hotel - tyle, ze daleko od centrum, ale wszedzie dowozili nas autokarem, cale dnie zwiedzania - oczywiscie dla chetnych, niektorzy urywali sie wycieczce i realizowali wlasny plan pobytu; bylismy zadowoleni i urzeczeni miastem, chociaz 3 dni w Paryzu (bylismy 1 raz) to stanowczo za malo!! najwiekszy mankament: podroz autokarem po 1,5 doby w kazda strone; reasumujac: 1. sylwek w Paryzu - fajna sprawa,fantastyczna atmosfera na polach elizejskich! 2. lepiej byloby samolotem, ale wiadomo, ze wyjdzie drozej; w tym samym czasie znajomi polecieli na wlasna reke - za hotel znaleziony w internecie i samolot zaplacili wiecej niz my za wycieczke, ale tak jest zawsze, gdy organizuje sie samemu wyjazd i nie ma sie zaprzyjaznionego miejsca noclegowego :( Paris, Paris...ehhh :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Irena Re: Sylwester w Paryżu IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 23.10.03, 12:38 polecam organizacje samemu, najtanszy nocleg z jakiego ja korzystalam znajdziesz na www.ajiparis.com (schronisko bardzo blisko bastylii i stacji metra of kors, blisko do supermarche). Samolot ok. 1100 zł, autobus pewnie ok 500 zl. Organizowane wyjzdy z tego co wiem maja jeden minus- mieszka sie na peryferiach Paryza i ze zwiedzaniem miasta słabo. Bilet tygodniowy przed przejsciem na euro kosztowal ok. 40-45 zł (nie placi sie za przewozenie bagazu). Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ka Re: Sylwester w Paryżu IP: *.otvk.olawa.pl 24.10.03, 12:28 Czy jesteś pewna, że ten adres jest poprawny? Bo niestety nie chce się otwierać. Ile kosztowała noc za osobę w tym schronisku? Odpowiedz Link Zgłoś