Gość: Pawel IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.09, 20:15 Kupiliśmy z żona bilety na Bali, słuchajcie kto był, napiszcie coś, mam nadzieje, że nas nie zjedzą, jak z bezpieczeństwem? chcemy podrózować sami po całej wyspie, może Jawa, może Sumatra... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Re: Bali Indonezja IP: *.chello.pl 05.02.09, 20:18 Było tysiąc razy, wpisz do wyszukiwarki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Bali Indonezja IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 08.02.09, 18:16 czy nas nie zjedzą??????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
alicesl Re: Bali Indonezja 01.03.09, 10:23 kilka dni temu wróciłam z Bali, jest bardzo bezpiecznie, żadnego nagabywania, wszyscy bardzo i bezinteresownie mili. Tylko ich jedzenie piekielnie ostre. Aha, wszyscy będą Was brali za Rosjan, bo jest ich tam około 60 % wszystkich turystów (reszta to chińczycy, czy Japonczycy-nie odróżniam ich). Warto zobaczyć Ubud, Uluwatu, ewentualnie Kutę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Bali Indonezja IP: *.chello.pl 01.03.09, 12:33 Żadnego nagabywania, dobre. Ze 100 razy dziennie pytają: transport, masaż ?? Jedzenie jest pyszne i wcale nie jest ostre, zależy co się zamówi. Nas wszyscy brali za Holendrów, bo ich tam właśnie jest dużo. To chyba na jakimś innym Bali byłaś. Warto zobaczyć Tanah Lot, Pura Taman Ayun, Pura Ulun Danu Bratan, ogród botaniczny i mnóstwo innych miejsc. Kuty raczej nie za bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pola Re: Bali Indonezja IP: *.esnet.pl 03.03.09, 17:32 wrócilismy tydzien temu , prócz Bali zwiedzilismy Gili Trawangan - polecam - piękne widoki nad wodą i pod nią , spokój , przepiękne plaże, po prostu raj! samo Bali bardzo tłoczne , ruch na ulicach MASAKRYCZNY!!, zeby gdzieś dojechać trzeba miec cierpliwosc - poruszamsz sie srednio 30 km/h , piękna plaza Geger , fajne zoo , jednak nie ma jak GILI T.!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia_g5 Re: Bali Indonezja IP: *.finemedia.pl 08.03.09, 13:04 Czy możesz polecić jakieś fajne miejsca na snurkowanie z plaży?Nie mogę znaleźć na forum,czytałam o lovina beach,ale czy są tam faktycznie rafy osiągalne z plaży? I jeszcze jedno pytanie jak dostać się na lombok ,ile to kosztuje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Bali Indonezja IP: 195.164.30.* 06.04.09, 15:59 jakimi liniami przelot polecacie? interesuje mnie oczywiscie opcja jak najbardziej budget :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Bali Indonezja IP: *.finemedia.pl 06.04.09, 17:34 My lecimy Lufthansą z Wrocławia przez Frankfurt do Singapuru ,cena ok.2700 ,potem Air Asia z Johor Bahru (godzina drogi od Singapuru) na Bali a powrót do Sinagpuru ok.250zł w dwie strony (ale była promocja na loty Sing-Bali).Teraz wylot kupowałabym z Singapuru ,ale jak rezerwowałam to nie było takich lotów(pojawiły się jakiś miesiąc temu). Odpowiedz Link Zgłoś