saszka146 24.02.10, 13:03 Mnie już głowa boli od tego szukania. Pomóżcie!! Fajne domki z wyżywieniem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ania-bell Re: Domki blisko morza 24.02.10, 14:41 Ja osobiście polecam: Ośrodek Sęk w Karwi, www.sek.karwia.info.pl/ Ośrodek Kaprys w Niechorzu www.kaprys.ta.pl/ Camping 110 w Jastarni www.camping110.wpt.pl/ w tym wypadku nie ma pełnego wyżywienia ale obok jest bar z pysznymi rybkami i innymi daniami oraz polecany na forum Ośrodek Bursztyn w Sianożętach www.bursztyn.net.pl/ Pozdrawiam Ania Odpowiedz Link Zgłoś
saszka146 Re: Domki blisko morza 24.02.10, 16:33 Bardzo fajne ośrodki; Sęk i Bursztyn, muszę tam zadzwonić i się popytać o szczegóły. Wielkie dzięki:) Odpowiedz Link Zgłoś
domnadmorzem Re: Domki blisko morza 24.02.10, 17:20 Zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą : nadmorzemdom.pl/ Możliwośc negocjacji ceny, w zależności od długości pobytu i ilości osób. Więcej info na maila dommorze@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
zsxdcf Re: Domki blisko morza 02.03.10, 18:16 <a href="www.wczasynadmorzem.web2u.pl" target="_blank" title="wczasy chłopy">wczasy chłopy</a> Odpowiedz Link Zgłoś
darek-77 Re: Domki blisko morza 03.03.10, 16:01 A ja polecam nowy ośrodek z domkami w Łebie. Nazywa się Holiday Park Kacze Stawy. Będzie miał basen, pełne wyżywienie i mnustwo atrakcji. Polecm A jak nie domki tylko pensjonat to polecam Villę Verdi Pleasure & SPA, też w Łebie Odpowiedz Link Zgłoś