mika_25 04.07.10, 10:15 Cy ktoś moze tam byl - jak daleko te domki są od plaży, czy polecacie dla rodziny z dziećmi? Będę wdzięczna za wszelkie odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
domifil Re: Domki Rafa Sarbinowo 05.07.10, 07:42 Domki wyglądają super ale odległość do morza za duża biorąc pod uwagę że jedziesz z dziećmi, dla których trzeba zabrać na plażę masę rzeczy. Zresztą znajdź mapę Sarbinowa i poszukaj ul. Bałtyckiej to będziesz miała orientację. Ja w Sarbinowie mogę polecić apartamenty Bursztynek, są też tam domki ale bez aneksu kuchennego. w pobliżu jeszcze domki U Kaspra (te już z pełnym wyposażeniem). Z tych miejsc jest 5 minut na plażę. Odpowiedz Link Zgłoś
mika_25 Re: Domki Rafa Sarbinowo 05.07.10, 10:39 Bardzo dziekuję za dopowiedź. Mam juz taki mętlik od tego szukania a to co mi sie podoba i jest blisko - to akurat zajęte w tym czasie:( Nie musi byc konieczie Sarbinowo, zastanawialam sie tez nad Darłówkiem - a tu zostal tylko tydzien.. chciałabym zeby bylo blisko do morze w dobrym standardzie najlepiej jakis domek bo z takim maluszkiem bedzie latwiej - mam nadzieje, ze zdążę cos znaleźć:) Odpowiedz Link Zgłoś
domifil Re: Domki Rafa Sarbinowo 05.07.10, 15:28 Spróbuj jeszcze poszukać w Chłopach, obok Sarbinowa. To jest wioska rybacka i tam wszędzie jest blisko. Jeszcze może być Pustkowo k. Pobierowa. Darłówka niestety nie znam. Życzę powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
mika_25 Re: Domki Rafa Sarbinowo 05.07.10, 22:09 No i w związku z wystawieniem mojej cierpliwosci na próbę zdecydowałam sie jednak na ten domek - moze te 400-500 m do plaży dobrze nam zrobi:) A domki wyglądają całkiem fajnie, mam nadzieje, ze sie nie zawiode. A moze ktos sie wybiera tam w podobnym czasie tj. od 13 lipca). Będzie raźniej i przydałoby sie towarzystwo dla naszego 4-latka;) Odpowiedz Link Zgłoś
intu-icja Re: Domki Rafa Sarbinowo 11.02.14, 14:26 Ja polecam w Sarbinowie koralowe domki.Chyba ul. KU SŁOŃCU Domki mają 3 pokoje (2 sypialnie i mały salonik z kuchnią)Duży ogrodzony teren, atrakcje dla dzieciaków(niezliczone), parking, grille.....Blisko morza, w pobliżu stołówki. koral-sarbinowo.pl Warto! A Sarbinowo cudowne z tą promenadą! Odpowiedz Link Zgłoś
daria196 Re: Domki Rafa Sarbinowo 21.02.14, 15:42 My polecamy Osada Kalina W Sarbinowie ul Ku słońcu 3 Super miejsce ,domki świetnie wyposażone,plac zabaw to raj dla dzieci.Warto !! www.osadakalina.pl Odpowiedz Link Zgłoś
domifil Re: Domki Rafa Sarbinowo 06.07.10, 07:48 Życzę miłych wakacji. Polecam spacer drogą przez las do Chłopów a tam pyszne wędzone ryby, codziennie świeże po 18.00. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś