agusia3301 23.07.10, 22:54 Bardzo proszę osoby które wynajmowały pokoje w pensjonacie Narwal ul. Kościelna o podzielenie się wrażeniami z pobytu w tym domu, jakie pokoje, jaka okolica, czy właściciele w porządku. Dzięki serdeczne. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kol.3 Re: ROWY- pensjonat Narwal? 25.07.10, 20:03 Jest to mały pensjonat, który prezentuje umiarkowane ceny i standardowe wygody, bez nadzwyczajnych luksusów. Gospodarze życzliwi, nienarzucający się obecnością. W pokoju czajnik z kubkami, naczynia można pobrać z kuchni (jest do dyspozycji mała ale miła kuchnia), mała lodówka, telewizor z paroma programami, wystarczające umeblowanie. Na wyposażeniu pokoju parawan i leżak. Pokoje bywają z balkonem i o taki radziłabym prosić.Unikać pokoi na II piętrze, bo duszne, zwłaszcza w ostatnie upały. Nie ma problemów z ciepłą wodą. Wiem że parking bezpłatny, miły zakątek ogrodowy do dyspozycji gości. Okolica raczej cicha, wszędzie blisko. Wkurzali mnie natomiast goście pensjonatowi trzaskający drzwiami i dzieciaki latające po dworze i hałasujące do późnych godzin, ale ja chodzę spać dość wcześnie. Odpowiedz Link Zgłoś
kol.3 Re: ROWY- pensjonat Narwal? 25.07.10, 20:09 Aha, pokoje są z łazienkami, wyposażonymi nieco spartańsko. Brakowało mi większej miski, nie tyle do prania, co do porządnego umycia nóg, bo pod prysznicem trudno, stołeczka, żeby usiąść, ale to są detale, w sumie trudno o kwaterę tanią i żeby wszystko było na tip top. Odpowiedz Link Zgłoś
agusia3301 Re: ROWY- pensjonat Narwal? 26.07.10, 18:56 Ogromne dzieki za informacje. A jeszcze pytanie. Jak daleko jest do plaży i czy to prawda że w tym pensjonacie jest pizzeria? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
agusia3301 Re: ROWY- pensjonat Narwal? 26.07.10, 18:57 I czy są pokoje na parterze z bezpośrednim wyjściem na dwór? Odpowiedz Link Zgłoś
mack30 Re: ROWY- pensjonat Narwal? 26.07.10, 19:41 Jest pizzeria i to niedroga. A super pizze robił wtedy(w 2007r.) syn właścicielki- niestety nie wiem jak jest teraz. A poza tym to do pizzy mozna było kupić niedrogie piwko :-). Do plaży bardzo blisko - jakieś 5 min piechotą. Niedaleko również sklep spoż. oraz knajpka sponsorowana przez pewnego producenta piwa na "Ż" - nie będę im robił reklamy :-). Z tego co pamiętam to raczej nie ma pokoi na parterze. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
kol.3 Re: ROWY- pensjonat Narwal? 27.07.10, 18:38 Do plaży jest blisko (150-200 m.?) i miejsce jest dobre bo wszędzie, gdzie trzeba jest blisko. Pokoje na parterze są z bezpośrednim wyjściem na dwór. Pizzeria w tym roku nie działała, na co się specjalnie nie uskarżałam, bo wieczorami w ub. roku bywało głośno, choć pizza dobra. Odpowiedz Link Zgłoś
agusia3301 Re: ROWY- pensjonat Narwal? 27.07.10, 21:36 Super. Jeśli w tym roku wyjazd nie wypali to w przyszłym na pewno będzie NARWAL!. Jeszcze raz wielkie dzięki za te wszystkie informacje. Odpowiedz Link Zgłoś