js31 15.04.11, 18:08 Czy ktoś był kiedyś w tej miejscowości i może napisać co nieco... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kol.3 Re: Poddąbie - opinie 17.04.11, 08:35 Poddąbie jest blisko Rowów, toteż bywając w Rowach często tam chodziliśmy spacerkiem. Pusta plaża, wysokie skarpy, piękne widoki do fotografowania. Spytałam jakiegoś plażowicza gdzie można wypić kawę - nie było gdzie. Czyli chyba trzeba się nastawić na gotowanie samemu lub kuchnię pensjonatową. Odpowiedz Link Zgłoś
js31 Re: Poddąbie - opinie 12.10.11, 22:23 Witam ponownie. Czy był ktoś może w tym roku w tej miejscowości? Jakieś nowości? Odpowiedz Link Zgłoś
xxagaxx Re: Poddąbie - opinie 29.10.11, 09:57 byłam w lipcu jak dla mnie super no chyba że ktos lubi kurorty i dziki tłum to nie polecam cisza, spokój, czysta plaża, piękne klify mała mieścina, rodziny z dziećmi, brak chamstwa, dyskotek, hałasu o 22 ciiiisza jak makiem zasiał ;) a mimo to i sklepików (czynnych długo) i barów oraz stoisk z pamiątkami jest trochę, nawet mała poczta się trafi Odpowiedz Link Zgłoś
b.brzozowska1 Re: Poddąbie - opinie 06.05.13, 22:37 w tym roku jedziemy już czwarty raz ;) uwielbiam Poddąbie za wielkie plaże, mało ludzi i spokój, prawdziwy wypoczynek. Do tego wszędzie jest naprawdę blisko :) Odpowiedz Link Zgłoś
reniaszka Re: Poddąbie - opinie 07.05.13, 20:22 A możesz się podzielic namiarami na nocleg w Poddąbiu? Odpowiedz Link Zgłoś
echo1111 Re: Poddąbie - opinie 13.05.13, 09:45 Czy to prawda że jest tam duży spadek, uskok zaraz przy wejściu do wody? Możesz polecić w okolicy jakieś fajne miejsca do obejrzenia w razie gdyby pogoda nie dopisała? Odpowiedz Link Zgłoś
trooniks Re: Poddąbie - opinie 19.06.13, 09:51 Bywam w Poddąbiu każdego roku, ale uskoku nie widziałem. Nie zapuszczam się w odległe miejsca, wypoczywam przy zejściu z klifu na plażę po schodach. Tam gdzie wszyscy :) Jeśli ktoś szuka domku w Poddąbiu, to polecam www.wdomkach.pl/nad-morzem/poddabie/domek-poddabie-pod-rozami.html bardzo fajna oferta dla rodzin. ps. Poddąbie to chyba najbardziej malownicza miejscowość nad morzem Odpowiedz Link Zgłoś
trooniks Re: Poddąbie - opinie 19.06.13, 09:58 źle wpisałem odnośnik, poprawka www.wdomkach.pl/nad-morzem/poddabie/domek-poddabie-pod-rozami.html Odpowiedz Link Zgłoś
beata080178 Re: Poddąbie - opinie 20.07.14, 22:50 Witam Byłam w Poddąbiu 12-19.07.2014 w domkach przy ulicy Wczasowej 21 NIE POLECAM koszmarni właściciele. Opowiadali im tylko goście, którzy mieli malutkie dzieci i razem z nimi chodzili spać. Wszelkie zabawy dzieci i posiadówki rodziców po 22,00 były chamsko uciszane. Dobrze, że była ładna pogoda bo inaczej miałabym zmarnowany urlop, masakra..... Odpowiedz Link Zgłoś
kol.3 Re: Poddąbie - opinie 21.07.14, 07:25 A dlaczego głośne nocne zabawy nie miały być uciszane? Najzupełniej normalna dbałość o resztę wynajmujących kwatery, którzy chcą spać. We wszystkich pensjonatach obowiązuje cisza nocna od 22.00 - 23.00. Chcesz balować - idź do lokalu, dyskoteki, to że Ty nie śpisz nie znaczy, że reszta wypoczywających ma nie spać razem z Tobą. Odpowiedz Link Zgłoś
echo1111 Re: Poddąbie - opinie 23.07.14, 13:46 No to chyba raczej polecasz ;) Właściciele dbali o spokój i wypoczynek pozostałych gości. Ja byłabym z tego zadowolona. A nad Bałtykiem jest tyle miejscowości dla imprezowiczów że chyba lepiej żeby nie jechali do Poddąbia- małej miejscowości dla rodzin z dziećmi i ludzi lubiących ciszę. Odpowiedz Link Zgłoś