22.01.12, 09:00
Jednak stwierdzilismy ze Dębkis ą za malutką miejscowoscią i może nam tam sie nudzić i zmienilismy kierunek na Rowy. Moze macie inen zdanie i zle zrobilismy?
Mozecie polecic jakas fajna kwaterke w Rowach??
Obserwuj wątek
    • kol.3 Re: Rowy? 22.01.12, 18:09
      Przedostatnie (2010 i wcześniej) lata mieszkaliśmy w Narwalu. Mały pensjonacik z miłymi gospodarzami, standard bez cudów, pokoje z Tv i lodówką, trochę ciasne. Dostępna kuchnia jeśli ktoś gotuje i niewielka częśc ogrodowa. Parking. Teren w sumie nieduży. Położenie dobre w starej części Rowów, blisko do morza od strony Puszczy Słowińskiej.
      Dobrze jechać przed sezonem, w sezonie w Rowach jest bardzo gwarno i dzikie tłumy. Ale dla dzieci dużo rozrywek.
      • noa-75 Re: Rowy? 22.01.12, 18:58
        w Rowach byłam w zeszłym roku i dwa lata temu i prostu jestem w nich zakochana, mieszkaliśmy w Mierzei i villa Aura, blisko do morza i cicha okolica, nowe pensjonaty, zresztą obok opisywanego wcześniej Narwala. W tym roku urlop gdzieś dalej, ale za rok pewno wrócę do Rowów
        • miska71 Re: Rowy? 22.01.12, 21:02
          Rowy sa super, bylismy w zeszlym roku. Sliczna, przytulna miejscowosc, chodniki, deptaki - wszystko ladnie wylozone kostka... mieszkalismy w Villi AURA, maja tam swietny plac zabaw, nam sie bardzo podobalo.
    • ttominex Re: Rowy? 14.02.12, 12:36
      Gwarno, bardzo ciasno, ludzi mnóstwo, jadłodajni mało, porządna restauracja jedna, namiot Żywca ściąga wieczorami wszystkich bo dużego wyboru nie ma. Jak dla mnie Rowy są bardzo, bardzo zatłoczone z racji tego ze są małe a jeździ tam bardzo dużo wczasowiczów. Aha całe Centrum mieści się przy głównej drodze do Ustki, gdzie oprócz ogromnego ruchu pieszych jest też ruch samochodowy. Pensjonaty owszem bardzo ładne, dla dzieci atrakcje tez są, ale na rowerach nie było gdzie pojeździć, o ciszy można było pomarzyć. Nie lubię ogólnego ścisku, a tam był wszędzie ten ścisk, na plaży,, na mieście i w każdej knajpce, czy sklepie. Pozdrawiam
      • kol.3 Re: Rowy? 15.02.12, 18:47
        Zawsze jest ścisk jak się jedzie w wysokim sezonie. Co do restauracji to się nie zgadzam, chyba, że w nadmorskiej dziurze liczyleś na czterogwiazdkową restaurację. Jadłodajni zatrzęsienie, jeździć można po Puszczy Słowinskiej, albo po lesie w drugą stronę.
        Która to ta dobra restauracja wg Ciebie?
    • jus1484 Re: Rowy? 11.03.12, 00:20
      ja w tamtym roku błam w ow bartek. dla mnie super ośrodek- zalesiony teren, luz, właściciele też ok. dla mnie bomba ale zależy kto co lubi
      • ja_to_nie_ja_raj Re: Rowy? 29.03.12, 12:15
        Zwykla wiocha nad morzem. Ludzi jak na jarmarku w niedziele. Pelno stoisk z chinska tandeta. Bylem w 2006 i 2009 roku. Ciagle tak samo. Tylko plazy coraz mniej i mniej .
      • sonia7773 Re: Rowy? 20.06.15, 00:01
        OW bartek totalna tragedia smród i ubóstwo nie jesteśmy z mężem wymagający ale to co żeśmy zastali przechodzi ludzkie pojęcie lata 60 + stęchlizna i mało tego p.Aneta bardzo miła przez telefon ale zapomniała nam powiedzieć że plaża jest zamknięta i trzeba by było chodzić 3 km żeby pooglądać morze zenada nikomu nie polecam
    • romaleba Re: Rowy? 05.04.12, 01:23
      A moze do nas www.czapla.org Atrakcje -boisko z piaskiem morskim i stol do tenis.Pozdrawiamy tel 505326964
    • montegeo Re: Rowy? 05.04.12, 09:24
      bliżej centrum Rowów - 4 Koty - bardzo kameralne

albo zaledwie 100 m od plaży, i dosyć tanie Pokoje - z internetem, parkingiem itp

Rzeczywiście Rowy są większe i więcej oferują.
    • ibron74 Re: Rowy? 18.04.12, 13:45
      Zapraszamy do Rowów- www.willaroza-rowy.pl
    • nadmorze.de Re: Rowy? 03.05.12, 09:41
      www.nadmorze.de, zapraszamy!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka