margolinas1 19.04.12, 13:04 Możecie polecić coś sprawdzonego, niedrogiego i blisko morza? Chodzi o wyjazd z dziećmi w sezonie... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
luksusfashion Re: Domki blisko moża... 19.04.12, 21:14 pisac sie naucz wszystko jest drogie teraz niema za darmo Odpowiedz Link Zgłoś
margolinas1 Re: Domki blisko moża... 20.04.12, 08:06 W kwestii nauki pisania to radziłabym odnieść tę radę do Ciebie! Jesli nie masz nic godnego polecenia - to poprostu się nie odzywaj - ok? Odpowiedz Link Zgłoś
natkaa66 Re: Domki blisko moża... 20.04.12, 09:07 margolinas1 napisała: > W kwestii nauki pisania to radziłabym odnieść tę radę do Ciebie! > Jesli nie masz nic godnego polecenia - to poprostu się nie odzywaj - ok? Wiesz....ciężko się nie oddzywać,jak popełniłaś tak rażący błąd ort.w samym tytule!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
margolinas1 Re: Domki blisko moża... 20.04.12, 12:38 O kurde - faktycznie! Ale gafa <ups> Ale w wątku juz napisałam poprawnie :D ...kurde teraz mi wstyd ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mazajac Re: Domki blisko moża... 20.04.12, 15:28 ja byłam z 8 miesięczniakiem i 5 latkiem w Karwi, domek 7 osobowy, blisko morza, wystarczyło przejść przez mały lasek i już się było nad morzem, jak dla mnie i dzieciaków było ok, ale Karwia sama w sobie okropna, Odpowiedz Link Zgłoś
mazajac Re: Domki blisko moża... 20.04.12, 15:29 a jak chcesz namiary, wyślę ci na gazetowego, daj znać, Odpowiedz Link Zgłoś
montegeo Re: Domki blisko moża... 20.04.12, 19:07 Może domki w ośrodku wypoczynkowym w Ustce. Do plaży będzie kilkanaście metrów, bo wystarczy furtkę otworzyć i już się jest na plaży. Ośrodek jest dość duży, ma noclegi o zróżnicowanym standardzie i cenach, więc łatwo coś znaleźć. Więcej o tym miejscu - Ośrodek blisko plaży A przy okazji garść atrakcji w Ustce i okolicach Odpowiedz Link Zgłoś
j.monisia Domki 100m od morza 27.06.12, 14:10 Łukęcin: www.villaisabella.prv.pl www.villadeluxe.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś