a_pynia 21.06.04, 14:14 Szukam pola namiotowego w okolicach Pobierowa, cichego i spokojnego, dla rodziców z 3-letnim dzieckiem. Czy ktoś ma namiary i napisze, czego tam się można spodziewać? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
a_pynia Re: Pole namiotowe nad morzem 28.06.04, 14:30 Czy ktoś ma namiary na fajne pola namiotowe w spokojnych okolicach? Z dzieckiem nie chciałabym jechać całkiem w ciemno... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bacha Re: Pole namiotowe nad morzem IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 07.07.04, 16:23 dobre pole namiotowe dla rodzicow to na ulicy moniuszki.pole nazywa sie 7 zab. polecam Odpowiedz Link Zgłoś
bosman1 Re: Pole namiotowe w okolicach Pobierowa 08.07.04, 12:39 W Trzęsaczu(przy głównej drodze) jest spokojne i tanie pole namiotowe.Byliśmy tam w zeszłym roku z synem i psem. Odpowiedz Link Zgłoś
a_pynia Re: Pole namiotowe w okolicach Pobierowa 08.07.04, 13:54 Dzięki! Znalazłam w internecie pole w Pustkowie. bodajże nazywa się "Androm", niedrogo i wydaje się , że fajne. Czy był ktoś tam? Pozdrawiam, Agnieszka Odpowiedz Link Zgłoś
mamalgosia Re: Pole namiotowe w okolicach Pobierowa 08.07.04, 14:23 Nie byłam na polu namiotowym, ale byłąm w Pustkowie i widziałam te pola i kampingi - wydają się bardzo fajne. W większości położone w cienistych miejscach, jest spokojnie, blisko do plaży i do sąsiednich miejscowości. Odpowiedz Link Zgłoś