julka-4 12.02.13, 15:13 Szukam miejsca na naszym morzem podobnego do Ostrowa,małe spokojne itp.polećcie coś fajnego:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
helmutt1 Re: Coś podobnego do Ostrowa. 12.02.13, 22:28 Kuźnica. Deczko większa ale też spokojna i dużo ładniejsza. Odpowiedz Link Zgłoś
moreno68 Re: Coś podobnego do Ostrowa. 14.02.13, 03:20 A czy możesz w Kuznicy polecić jakiś nocleg? Piaski super -tylko dziki odstraszają:) Odpowiedz Link Zgłoś
julka-4 Re: Coś podobnego do Ostrowa. 14.02.13, 17:05 Dzięki.Ktoś jeszcze?Może w zachodniopomorskim? Odpowiedz Link Zgłoś
helmutt1 Re: Coś podobnego do Ostrowa. 14.02.13, 19:51 W kuźnicy spałem na dziku u pewnej pani na podwórku w namiocie także noclegu nie polecę. Ale tu jest spory wybór. www.kuznica.pl Odpowiedz Link Zgłoś
ania-bell Re: Coś podobnego do Ostrowa. 09.04.13, 17:05 Pustkowo koło Trzęsacza jest małe Wisełka ale trochę dalej jest do morza Konkretnych noclegów w tych miejscowościach nie polecę, bo w obydwu byłam przejazdem. Odpowiedz Link Zgłoś
julka-4 Re: Coś podobnego do Ostrowa. 09.04.13, 17:51 Dzięki ,ale kolejny raz zostałam przy Ostrowie;) Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaszara Re: Coś podobnego do Ostrowa. 10.04.13, 11:31 Pustkowo jest świetne, w razie gdybyś zmieniła zdanie :) małe, spokojne, można przejść do Pobierowa, albo podjechać kolejką do Trzęsacza czy Niechorza, blisko do naprawdę pięknej, szerokiej plaży, chociaż w Ostrowie też plaża piękna, tylko trzeba latać daleko. No, i w Pustkowie noclegi droższe... Ale polecić mogę jeden, bo byłam, nie pamiętam nazwy ale nazwisko właściciela : Władysław Huczek. Blisko do plaży, właściciel zupełnie bezproblemowy i nowy budynek, bodajże w 2010 wykończony. Odpowiedz Link Zgłoś
kol.3 Re: Coś podobnego do Ostrowa. 13.04.13, 07:56 Grzybowo, Sianożęty, Chłopy. Odpowiedz Link Zgłoś