weronka1972 Re: spokojne miejsce nad morzem 24.05.14, 20:40 Ja byłam w tamtym roku w Ustce, u sympatycznej Pani Ani która codziennie dokarmiała mnie świeżymi pomidorkami, miła atmosfera, czułam się jak w domu. Syn codziennie chodził łowić ryby w stawie który mieli w ogródku. Było sympatycznie,w tym roku wysyłam tam rodziców. Nazwy obiektu nie pamiętam, ale jak wpiszecie Stawik Ustka to coś wam powinno wyskoczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
stepowy.82 Re: spokojne miejsce nad morzem 03.06.14, 09:46 Ja polecam Chałupy, Pobierowo oraz Rewal. Są to spokojne, ciche miejscowości, idealne na wypoczynek z dzieckiem. Odpowiedz Link Zgłoś
adammielenko Re: spokojne miejsce nad morzem 03.06.14, 22:33 Zapraszam do Mielenka k. Mielna Zobacz www.nemo.dot.pl A.W. Odpowiedz Link Zgłoś
adammielenko Re: spokojne miejsce nad morzem 10.07.14, 09:43 Zapraszam do Mielenka k. Mielna. Spokój, cisza, nie ma straganów. Do morza ok. 400 m. Są sezonowo czynne trzy sklepy. dwa bary, dwie smażalnie ryb, naleśnikarnia. Więcej na www.nemo.dot.pl Zapraszam. Adam Wojciechowski Odpowiedz Link Zgłoś
dida321 Wakacje w Ostrowie - opinia 22.07.14, 17:03 Ostrowo = piękna i szeroka plaża, która nie jest zatłoczona nawet w środku lipca. Spokojnie można na niej znaleźć miejsce o dowolnej porze. Wioska jest mała i spokojna, są fajne knajpki z dobrym domowym jedzeniem. Miejsce w którym byłam (Willa Nadmorska) sympatyczne, właściciele bardzo życzliwi. Jedyny minus Ostrowa to odległość od plaży. Przejście z dzieckiem na "dziko" (ścieżką przez pola) zajmuje ok pół godziny. Chodzenie główną drogą z ulicy Nowej nie wchodzi w rachubę (za daleko). Nie jest to problem, jeśli przyjeżdża się samochodem. Ogólnie mówiąc, warto tutaj odpoczywać. Odpowiedz Link Zgłoś
adammielenko Re: spokojne miejsce nad morzem 22.07.14, 18:15 Zapraszam do Mielenka k. Mielna. Zobacz www.nemo.dot.pl Tam są wszelkie informacje. Do plaży 400 m Plac zabaw Parking. Restauracja, smażalnia i wędzarnia ryb, bar, sklepy- wszystko od 50 - 150 m od NEMO Pozdrawiam. Adam Wojciechowski Odpowiedz Link Zgłoś
kapitanborchardt.pl Re: spokojne miejsce nad morzem 23.07.14, 10:48 W okresie letnim nadmorskie miejscowości są pełne turystów, nie tylko w kurortach i większych miejscowościach. Możecie też spędzić czas na morzu podczas morskiego rejsu - dla rodzin to prawdziwa frajda! :) Odpowiedz Link Zgłoś
framaga32 Polecam Rusinowo koło Jarosławca 29.08.14, 14:12 polecam Rusinowo, spokojna wioseczka, blisko morze, las, grzyby, ryby, nie ma tłoku, Odpowiedz Link Zgłoś
arsloneczko Re: Wakacje w Ostrowie - opinia 29.08.14, 22:31 ech Ostrowo, dopiero co wróciliśmy. Pierwszy raz byliśmy 7 lat temu i w tym roku jakoś dużo ludzi było, ale i tak odpoczeliśmy. tylko na rybkę mąż uparł się 2 razy do Władka jechać bo w Ostrowie ani jemu ani mi nie smakowała. dzieciaki były zachwycone i nawet się opaliliśmy. może uda się wyjechać za rok lub dwa Odpowiedz Link Zgłoś
adammielenko Re: spokojne miejsce nad morzem 18.01.15, 19:03 Zapraszam do Mielenko k. Mielna. Jest spokojnie, do plaży 400m, naleśnikarnia, kebab, pierogi ltp na posesji. W pobliżu /100m/ smażalnia ryb, restauracja itp. Zobacz www.nemo-mielenko.pl Pozdrawiam. A.W. Odpowiedz Link Zgłoś