21.01.14, 11:58
W następne wakacje chcemy jechac do Rowów, słyszeliśmy, że jest to miejscowośc typowo dla rodzin z dziećmi. Możecie polecic jakieś dobre kwatery a najlepiej fajne domki?
Obserwuj wątek
    • ideal_me Re: Rowy 21.01.14, 15:39
      ja polecam Rusinowo (ok. 50km od Rowów) cicha spokojna miejscowość blisko morza, co najważniejsze nie ma tłoku a plaża jest czysta (może właśnie dlatego, że nie ma tyle ludzi) dużo tras rowerowych, lasów, po prostu pięknie! Ja się zakochałam. A dla osób potrzebujących wrażeń i zgiełku kurortów Jarosławiec 2 km obok z aquaparkami, restauracjami, goframi itd :))
    • rrotek Re: Rowy 01.02.14, 11:53
      Ja polecam ośrodek domków BEFARED w tym roku jadę tam drugi raz z dziećmi i psami. Domki są 2 i 4 osobowe, Bardzo blisko morza, w lasku sosnowym, w nocy słychać szum morza. cena domku os. nie zmieniła sie od zeszłego roku.

Byliśmy też 3 lata temu w ośrodku Bartek, ale BEFARED bardziej nam się podoba.
      • noa-75 Re: Rowy 10.02.14, 21:46
        polecam Villa Aura i Mierzeja, raz bylimy tu a raz tu, warunki super
        • inka_34 Re: Rowy 11.02.14, 11:25
          My w Jaśminie na kapitańskiej w 2012 r. Obiekt również godny polecenia:)
    • jacekcieslicki2 Re: Rowy 17.06.14, 14:54
      Podczas pobytu w Rowach polecam nocleg:
      www.blizejmorza.pl/pl/rowy/dom-letniskowy-blisko-morza/dom-letniskowy-bajka-na-bukowej-1162?q=Rowy
      • edie70 Re: Rowy 19.06.14, 13:53
        NOWE APARTAMENTY
    • lea555 Re: Rowy 13.08.16, 12:27
      Rowy przez wiele lat były naszym ulubionym miejscem wypadów nad morze; niestety, Rowy 2016 to już dramatycznie zapchana miejscowość, pensjonaty, domy z pokojami gościnnymi, hotele i apartamentowce rosną tu jak grzyby po deszczu, plaża raczej się zmniejsza, ludzi tłum okropny, prawie nie daje się spacerować, bo ciągle ktoś na kogoś wpada - nie, to już nie to. Zastanawiam się, czy władze kurortu nie powinny w jakiś sposób kontrolować ilości budowanych miejsc noclegowych, bo w pewnym momencie miejscowość straci swoją wartość dodaną. Dla mnie już ja straciła...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka